Ansell lanceert recordaantal beschermingsinnovaties op A+A

Oct 23, 2013, 09:09 ET from Ansell EMEA

BRUSSEL, October 23, 2013 /PRNewswire/ --

Ansell, een wereldwijde leider in beschermingsoplossingen, zal een ongeëvenaard aantal nieuwe handbeschermingsoplossingen lanceren op A+A Düsseldorf. De innovaties omvatten belangrijke verbeteringen voor veiligheid op het werk, draagcomfort en productiviteit. Europese veiligheidsmanagers en -distributeurs zijn hartelijk welkom op de stand van Ansell (in hal 6, J39) van de Safety, Security & Health at Work International Trade Fair. Zij kunnen er kennismaken met niet minder dan 18 nieuw gelanceerde handschoenen en een uitgebreid assortiment dat zorgvuldig geselecteerd is na de overname van Comasec vorig jaar.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20131021/647898 )

De innovaties van Ansell van dit jaar zijn:


"Het aantal nieuwe productinnovaties dat Ansell dit jaar op de A+A presenteert, is verbazingwekkend," aldus Peter Dobbelsteijn, Senior Vice President en Regional Director voor de EMEA-regio van Ansell. "Ansell heeft een verbetering ontworpen voor alle belangrijke sectoren, waardoor de omvang van de selectie die wij aanbieden behoorlijk uniek is geworden."

Ansell biedt niet alleen oplossingen voor handbescherming die variëren van voedselverwerking tot metaalproductie, maar ook gepersonaliseerde consultancy voorafgaand aan de verkoop. Hierbij kan door een verkoper in een paar minuten een lijst met geschikte productkeuzes worden gegenereerd. Voor die sectoren die een grondige audit van de beschermingsbehoeften van elke werkplek willen uitvoeren, helpt de Ansell Guardian® consultancyservice om optimaal geschikte producten te selecteren, de kosten te verlagen en de acceptatie door en bescherming van de werknemers te verbeteren.  

"Voortdurende innovatie is een kernelement van onze strategie," verklaarde Peter Dobbelsteijn. Hij voegde hieraan toe: "Vertrouwen bieden aan de werknemers om beter te presteren is de drijvende kracht achter ons merk."

De Ansell-stand is georganiseerd per industriesector, waaronder: machines en uitrusting, automobielsector en transport, olie en gas, mijnbouw, voedselverwerking, biotechnologie, elektronica en cleanroom, chemische omgevingen, en bouw en constructie. Dit maakt het gemakkelijk voor de bezoekers van de beurs om onmiddellijk de nieuwste innovaties die betrekking hebben op hun sector te identificeren. Tijdens de A+A-beurs is het meertalige Ansell-team aanwezig op de Ansell-stand (hal 6, stand J39). Deze specialisten in beschermingsoplossingen tonen er alle innovaties aan de bezoekers tussen 5 en 8 november 2013. De gloednieuwe catalogus met 350 beschermingsoplossingen zal beschikbaar zijn voor kopers. Meer informatie en de online versie van de catalogus is beschikbaar op de website van Ansell http://www.ansell.eu.

Over Ansell

Ansell is een internationale leider in superieure oplossingen voor gezondheids- en veiligheidsbescherming die het welzijn van mensen verhogen.

Het bedrijf heeft activiteiten in Noord-Amerika, Latijns-Amerika/Caribisch gebied, EMEA en Azië, en telt meer dan 13.000 werknemers wereldwijd. Ansell is toonaangevend op de markten voor persoonlijke beschermingsmiddelen en medische handschoenen en in de wereldwijde sector van het seksuele welzijn. Ansell is actief in vier belangrijke segmenten: Medical Solutions (Medische Oplossingen), Industrial Solutions (Industriële Oplossingen), Specialty Markets (Gespecialiseerde Markten) en Sexual Wellness (Seksueel Welzijn).

Informatie over Ansell en zijn producten is te vinden op http://www.ansell.com.

™ en ® zijn handelsmerken van Ansell Limited of een van haar geaffilieerden.

Op 5 november zal om 13:30 uur een persconferentie plaatsvinden op de Ansell-stand.

SOURCE Ansell EMEA