Brooke Shields overrasket som gjest på Morindas internasjonale konferanse på Hawaii

OSLO, Norge og HONOLULU, Hawaii, April 30, 2013 /PRNewswire/ --

Skuespillerinnen deltok på møtet for å bidra i lanseringen av Morindas internasjonale TruAge-kampanje som fokuserer på viktigheten av å kjenne kroppens "sanne alder" for å kunne leve et sunt liv. Shields delte tips om hvordan du oppnår og vedlikeholder en sunn livsstil.

Picture is available via epa european pressphoto agency ( http://www.epa.eu/ ) and can be downloaded free of charge at: http://www.presseportal.de/pm/58969/morinda-deutschland-gmbh?keygroup=bild

Morinda, eksklusiv produsent og distributør av Tahitian Noni Juice og andre noniprodukter, overrasket et publikum bestående av mer enn 3 700 selvstendige produktkonsulenter på selskapets årlige internasjonale lederskapskonferanse 10. - 13.april 2013 i Honolulu, Hawaii. På scenen ble selskapets TruAge-kampanje lansert, og til alles overraskelse dukket også den kjente skuespillerinnen Brooke Shields opp.

Morindas TruAge-kampanje fokuserer på viktigheten av å kjenne din "sanne alder" for å kunne leve et sunt liv. "De fleste mennesker deler et felles ønske - å bremse aldringsprosessen og leve et liv fullt av energi og vitalitet. Brooke er på mange måter en personifisering av kjerneverdiene i en sunn livsstil," sa Shon Whitney, Visepresident for globalt salg i Morinda. "Det gleder oss at hun kunne komme hit og dele sine tanker om sunn livsstil, og hvordan man ved å leve sunt kan bevare mye av sin energi og vitalitet selv når man blir eldre."

"Jeg synes det er viktig å se ungdommelig og sunn ut på utsiden, men det er enda mer essensielt å holde seg ung og vakker på innsiden," sa Brooke Shields. "Det er viktig å sette seg oppnåelige mål, å være klar over sitt eget utgangspunkt, og fokusere på hva du må gjøre for å forbedre din generelle helsetilstand."

Morindas TruAge-kampanje handler om å sette Avanserte Glykerte Endeprodukter (AGE) på dagsordenen i helsedebatten, og vise hvordan AGE påvirker kroppens biologiske aldringsprosess. Kampanjen oppfordrer til å måle sitt AGE-nivå, og få kjenneskap til sin TruAge score. Med TruAge skanneren, et vitenskapelig dokumenetert apparat, tilbyr selskapet en enkel og smertefri metode for å lese av AGE-nivået i kroppen til en person.

I tillegg ønsker Morinda å øke bevisstheten rundt enkle metoder til å kontrolleret AGEer, for eksempel ved å unngå behandlet, overstekt, grillet eller sukkerholdig mat, redusere stress, sørge for nok søvn og ved å unngå tobakk. Kunder kan få mer informasjon og lese om selskapets TruAge-turné på http://www.truage.eu.com.

Om Morinda

Morinda er et privateid amerikansk forskningsbasert selskap, grunnlagt i 1996, med en misjon om a bruke naturen til å hjelpe mennesker til å leve et sunnere og lengre liv. Moderne teknologi og omfattende forskning har ført til at Morinda har utviklet innovative produktlinjer som Tahitian Noni™ bioaktive drikker, samt velværeprodukter basert på noni (Morinda citrifolia). Morinda har hovedkontor i Provo, Utah, og er etablert i mer enn 70 land verden over. De og eier og driver produksjonsanlegg i USA, Tahiti, Kina, Japan og Tyskland. Selskapets nettside finner du på http://www.morinda.eu.com.

Pressekontakt:
Kathrin Aue
European Manager Public Relations, Morinda Germany
T.: +49(0)89-255519-591, e.: kathrina@de.morinda.com

SOURCE Morinda GermanyBest of Content We Love 2014 


Custom Packages

Browse our custom packages or build your own to meet your unique communications needs.

Start today.

 

PR Newswire Membership

Fill out a PR Newswire membership form or contact us at (888) 776-0942.

Learn about PR Newswire services

Request more information about PR Newswire products and services or call us at (888) 776-0942.