Nordic TeleCom ja Cisco Systems yhteistyöhön

HELSINKI, November 26, 2012 /PRNewswire/ --

Nordic TeleCom ja Cisco Systems ovat solmineet sopimuksen teknologiayhteistyöstä, jonka avulla Ciscon kollaboraatiotuotteiden yhteyteen voidaan helposti tuoda uudenlaisia lisäarvoa tuovia ja toimintaa tehostavia ratkaisuja Nordic TeleComin pilvipalvelusta käsin.

"Yhdistettyjen kollaboraatiopalveluiden avulla yritykset voivat esimerkiksi tehostaa asiakaspalveluaan ja kasvattaa myyntiään", sanoo Nordic TeleComin toimitusjohtaja Esa Lahtinen.

"Konkreettisia esimerkkejä tällaisista lisäarvopalveluista ovat esimerkiksi asiakaskohtaisesti räätälöitävät raportointi ja statistiikkaominaisuudet suoraan pilvestä käsin sekä takaisinsoittojärjestelmän liittäminen osaksi Ciscon Contact Center -ratkaisuja ilman mitään asennuksia tai aloituskustannuksia", Lahtinen jatkaa.

Cisco Systems lyhyesti

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi http://www.cisco.fi.

Nordic TeleCom lyhyesti

Nordic TeleCom on suomalainen vuonna 2009 perustettu yhdistettyjen kommunikaatiopalveluiden edelläkävijä. NTC lanseerasi vuonna 2011 ainutlaatuisen portaalin, joka mahdollistaa erilaisten lisäarvopalveluiden tuottamisen yrityksen olemassa oleviin contact center- ja puhelinratkaisuihin ilman asennuksia tai aloituskustannuksia. NTC:n asiakkaita ovat mm. Stadium -urheiluvälineketju, Sixt -autovuokraamot, Diacor -lääkäriasemat sekä Delta Auto -konserni. http://www.nordictelecom.fi

Lisätiedot
Nordic TeleCom Oy
Esa Lahtinen, toimitusjohtaja
044-9067401, etunimi.sukunimi@nordictelecom.fi

SOURCE Nordic TeleCom

Custom Packages

Browse our custom packages or build your own to meet your unique communications needs.

Start today.

 

PR Newswire Membership

Fill out a PR Newswire membership form or contact us at (888) 776-0942.

Learn about PR Newswire services

Request more information about PR Newswire products and services or call us at (888) 776-0942.