118. kantonský veletrh „Nové iniciativy mají ještě vylepšit nejlepší čínský veletrh"

12 Říjen , 2015, 17:12 BST Od Canton Fair

GUANGZHOU, Čína, 12. října 2015 /PRNewswire/ -- Přední společnosti z Číny a z celého světa se ve městě Guangzhou sejdou na 118. kantonském veletrhu, který bude zahájen 15. října. Díky celé paletě modernizací a nových iniciativ slibuje organizace aktuálního čínského nejprestižnějšího obchodního veletrhu větší rozmanitost, uživatelskou přívětivost a ziskovost než kdykoliv dříve.

Jako okno na čínský trh je kantonský veletrh bezkonkurenční platformou pro generování obchodu. Během této akce bude letos říjnu vystaveno nejvíce produktů v historii,  s celkovým počtem 25 oddělení, jako je zahradnictví, osvětlení a venkovní lázně, které budou rozčleněny na menší zóny. Poprvé v historii bude kantonský veletrh propagovat také produkty vystavovatelů prostřednictví své úplné nabídky mediálních platforem.

S celkovým počtem téměř 1 000 stánků nabídne 118. kantonský veletrh značně zvětšený Mezinárodní pavilon. Australský národní pavilon zde bude vystavovat poprvé, zatímco řada ostatních zemí jako Spojené státy, Itálie, Velká Británie a Dánsko zde budou také silně zastoupeny.

Při společném působení ve výstavních prostorách domácích spotřebičů a textilu budou mezinárodní a čínské společnosti nadále sehrávat svou roli při zvýšení kvót importu a exportu, zatímco Propagační centrum designu a obchodu kantonského veletrhu bude ještě více usilovat o inovační a designovou dokonalost vystavovatelů.

118. kantonský veletrh bude doposud nejchytřejší a technologicky nejvyspělejší akcí. Organizátoři představili služby na bázi smartphonů, vylepšili funkčnost veletržního profilu „WeChat" a oficiálních webových stránek veletrhu.

Sběr dat a analýza byly také vylepšeny díky online smart centru, které v reálném čase poskytuje cenné informace o nákupních trendech. Facebook slouží k získání informací o kupujících a identifikaci jejich potřeb, stejně jako k propagaci samotného veletrhu.

V souvislosti s čínskou iniciativou „Jeden pás, jedna cesta" (One Belt, One Road - OBOR) proběhly v 8 zemích OBOR podpůrné akce s propagačními videi a podobné akce se uskutečnily v 15 ostatních zemích. Nejrůznější propagační programy veletrhu a partnerství s leteckou společností China Southern Airlines, která nabídla zlevněné letenky, se ukázaly jako velmi úspěšné.

V neposlední řadě bude 118. kantonský veletrh čistý, zelený a bezpečný, protože 80 procent stánků bude využívat technologie šetrné k životnímu prostředí.

Více informací o 118. kantonském veletrhu najdete na stránkách:

Pro dotazy médií:
Paní Chloe Cai