Celoevropské hlasování: Ischgl je i v roce 2016 top místem pro après-ski!

16 Únor, 2016, 11:16 GMT Od TravelTrex GmbH

$codeDebug.log("output array of get country targets countryT

KOLÍN NAD RÝNEM, Německo, February 16, 2016 /PRNewswire/ --

Ischgl se stal opět nejoblíbenějším centrem après-ski v Alpách! Tak zní výsledky mezinárodního hlasování zákazníků cestovní kanceláře SnowTrex, kterého se zúčastnilo okolo 3 200 milovníků zimních sportů z 10 zemí. "Ibiza Alp" byla oceněna již počtvrté v řadě jako nejlepší místo pro après-ki.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160216/333487 )

Celkové výsledky:
Lyžařské středisko       Hodnocení v %
Ischgl                       21,5
Sölden                       11,6
Mayrhofen                     9,1
Livigno                       8,8
Val Thorens                   8,3

Více jak polovina dotázaných (58 %) hodnotí après-ski jako důležité kritérium při výběru cílové destinace. Evropští zimní rekreanti využívají v průměru nabídku après-ski tři večery v rámci lyžařského týdne. Králové večírků jsou Holanďané, kteří během týdne lyžařské dovolené pořádně slaví až čtyři večery.

České výsledky:
Lyžařské středisko         Hodnocení v %
Livigno                      19,5
Val Thorens                  11,9
Schladming                   11,0
Les 2 Alpes                   9,3
Kitzbühel                     9,3

U českých zákazníků se na první příčce umístila Itálie. Za Livignem (19,5 %), Val Thorens (11,9 %) a Schladmingem (11,0 %), se o 4. místo dělí Les 2 Alpes (9,3 %) a Kitzbühel (9,3 %). Ischgl se do první "pětky" českých lyžařů nedostal.

Podrobnější informace o nejlepších après-ski místech v Alpách naleznete v našich tiskových zprávách: http://tisk.snowtrex.cz/hlasovani-apres-ski

O SnowTrex.cz:

SnowTrex je značkou společnosti TravelTrex GmbH. TravelTrex patří v Evropě k vedoucím poskytovatelům zimních zájezdů a nabízí dovolenou na lyžích na webových stránkách v 15 jazycích a ve 20 zemích. Zimní dovolená ve více jak 1 500 ubytováních a v 500 střediscích.

- Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) and http://www.presseportal.de/nr/103258/bild/ -

Pro další informace a obrazový materiál k tisku, prosím, kontaktujte:

TravelTrex GmbH
Veronika Figarová