Hublot a Paris Saint-Germain skórují na vrcholku Rockefeller Center

24 Červenec , 2015, 03:25 BST Od Hublot and Paris Saint-Germain

- Hublot představuje limitovanou edici hodinek fotbalového klubu Paris Saint-Germain

NEW YORK, 24. července 2015 /PRNewswire/ -- Hublot a Paris Saint-Germain, světoznámý francouzský fotbalový klub, poprvé představili oficiální hodinky Paris Saint-Germain, Big Bang Unico Bi-Retrograde Paris Saint-Germain, na oslavu letního turné týmu po Severní Americe. Krátce po světovém fotbalovém šampionátu žen FIFA Women's World Cup Canada 2015™, kde byla společnost Hublot oficiálním poskytovatelem  časomíry, je toto partnerství a hodinky dalším příkladem lásky  Hublotu ke světovému „fotbalu" a neustálé podpory kampaně „Hublot Loves Football", která byla zahájena minulé léto během světového šampionátu FIFA World Cup Brazil™.

Jean-Francois Sberro, výkonný ředitel společnosti Hublot USA, uspořádal exkluzivní koktailový večírek s týmem PSG na soukromé střešní zahradě na vrcholu historického Rockefeller Center, aby zde představil hodinky Big Bang Unico Bi-Retrograde Paris Saint-Germain. Setkání se zúčastnily fotbalové hvězdy jako Zlatan Ibrahimovič, Blaise Matuidi a Thiago Silva, dále pak KevinTrapp, který se k pařížskému klubu připojil minulý týden.

Tento večer byl oslavou francouzské kultury, včetně hudby od francouzského DJ Oliviera Meiji, a živé ukázky umění francouzského umělce JonOne. K překvapení hostů si hráči Paris Saint-Germain za pomoci tohoto umělce vyzkoušeli svůj malířský talent vytvořením jedinečného obrazu na obrovském plátně. Tento obraz bude prodán na aukci, která se uskuteční koncem letošní sezóny, jako příspěvek pro dobročinnou nadaci týmu s názvem Fondation Paris Saint-Germain. A na závěr si hosté vychutnali dezerty připravené týmem proslaveného cukráře Dominique Ansela.

Hostitelem slavnosti představení hodinek byl bývalý rozehrávač týmu amerického fotbalu New York Giants a přítel Hublotu Jesse Palmer a k VIP hostům patřili: hvězda týmu New York Giants Victor Cruz, hráč basketbalového týmu New York Knicks Lance Thomas, mistryně světa z šampionátu FIFA Women's World Cup Canada 2015™ Kelley O'Hara a generální ředitelka LVMH USA Pauline Brown.

Ricardo Guadalupe, generální ředitel společnosti Hublot, poznamenal, „Společnosti Hublot je velmi potěšena, že může přivítat tým Paris Saint-Germain v New Yorku, protože podporou tohoto skvělého týmu projevujeme své nadšení pro sportu, jakým je fotbal. Naši značku spojuje s týmem Paris Saint-Germain úžasná historie a dnes večer pokračuje v oslavě v duchu „Hublot Loves Football" a filozofie Art of Fusion, a to díky propojení různých aspektů francouzské kultury jako sport, umění, hudba a jídlo."

Big Bang Unico Bi-Retrograde Paris Saint-Germain, druhé hodinky společnosti Hublot pro francouzského fotbalového mistra, jsou limitovány počtem 100 kusů a obsahují titanové pouzdro o průměru 45,5 mm se safírovou antireflexním povrchovou úpravou a logem Paris Saint-Germain, které je vytištěno na zadním skle pouzdra. Hodinky jsou inspirovány ikonickými týmovými barvami, červené, bílé a modré zdobení je viditelné na ciferníku, ručičkách a řemínku. Jsou vyrobeny s vlastním samonatahovacím strojkem s vratným pohybem UNICO společnosti Hublot a navrženy způsobem, který umožňuje měření dvou poločasů fotbalového zápasu. Tyto elegantní a sportovní hodinky budou k prodeji exkluzivně ve světových prodejnách společnosti Hublot.

Jakožto první luxusní značka hodinek, která začala spolupracovat s evropským fotbalem v roce 2006, si společnost Hublot od té doby vybudovala silnou pozici ve fotbalovém světě. Partnerství společnosti Hublot s francouzským klubem začalo v roce 2013, kdy se stala oficiálním poskytovatelem časomíry a její hodinky oficiálními hodinkami týmu, a dále představila první hodinky známé jako King Power Paris Saint-Germain.

Klub Paris Saint-Germain nedávno zahájil kampaň s názvem „Paris Loves US" na podporu turné po Severní Americe během turnaje International Champions Cup, čímž prokazuje, jak moc mu záleží na rozvoji tohoto kontinentu. Během svého 18denního turné po Severní Americe bude klub cestovat z New Yorku do Charlotte, Chicaga a Montrealu, aby tam sehrál zápasy proti některým z nejlepších evropských klubů. Klub Paris Saint-Germain také založil nové webové stránky, které jsou věnovány jeho turné po Severní Americe, a umožňuje tak fanouškům z celého světa sledovat cestu týmu a oslavovat kampaň „Paris Loves US".

LINK NA FOTA Z AKCE: https://app.box.com/s/kp63l8ibsv9t2mbgx7fpnxfh1ipctlae
LINK NA FOTA HODINEK: https://app.box.com/s/p7shep7iu44dhzwzjvdi6wxu2jdxzamx
LINK NA MATERIÁL NA PROSTŘIHY Z AKCE: https://www.dropbox.com/sh/cxheltmsu71sjrk/AACaMBjhGpdf-HuDVGjGvpd9a?dl=0

O společnosti HUBLOT
„Hublot - Odlišný způsob pokroku" říkají ti, kteří znají tuto jedinečnou společnost švýcarských luxusních hodinek, kde se každý moment posouvá vpřed, aby tvořil budoucnost závratnou rychlostí. Sen, který inicioval a rozvinul Jean-Claud Biver, předseda představenstva společnosti Hublot, a generální ředitel Ricard Guadalup. Tito dva muži stojí za vytvořením příběhu o úspěchu značky Hublot, kde Big Bang, King Power a Classic Fusion představují symboly neustále se rozvíjející tradice.

Od firemních funkcí hodinek, včetně oceněných minutových opakovačů a tourbillonu, po revoluční materiály, jako je patentovaný materiál Magic Gold, který je odolný proti poškrábání, a barvené uhlíkové vlákno Texalium, až po partnerství na světové úrovni se společností Ferrari, organizací FIFA™ World Cup a Italia Independent, je společnost Hublot charakteristická svou filozofií „Art of Fusion", díky čemuž přenáší tradici do budoucnosti. Pro více informací navštivte stránky www.hublot.com.

O klubu PARIS SAINT-GERMAIN
Před třemi lety si klub Paris Saint-Germain stanovil za cíl stát se světovou sportovní značkou díky začlenění hodnot elegance, výtečnosti a respektu, které jsou spojeny s Paříží a jejíž název klub hrdě používá, do své veškeré činnosti a komunikace. Mistrovství Francie a třetí v řadě čtvrtfinálová účast v UEFA Champions League v sezóně 2014/2015 jsou prvními etapami klubového projektu, které svědčí o jejich cíli patřit k nejlepším evropským klubům.

Klub Paris Saint-Germain je velmi aktivní v mediální oblasti, zejména prostřednictvím televize PSG TV, která je dostupná na internetu ve 3 verzích (francouzské, anglické a španělské), a prostřednictvím webových stránek PSG.fr , které se vydávají online v 8 verzích, které v průměru zaznamenávají celkem 15 milionů zhlédnutí stránek a 1,5 milionu návštěvníků měsíčně (kde více než 30 % pochází ze zámoří). Paris Saint-Germain je francouzským klubem, který zaujímá nejvyšší pozici na žebříčku sociálních médií, se 110 miliony přátel a příznivců (klub, týmy a hráči dohromady). www.psg.fr / @PSG_inside / facebook.com/PSG

O hodinkách BIG BANG UNICO BI-RETROGRADE PARIS SAINT-GERMAIN

Reference

413.NX.1129.LR.PSG15 – Omezeno na 100 očíslovaných kusů