LC Waikiki se vrací do města se svou kolekcí pro podzim a zimu

06 Září , 2016, 08:00 BST Od LC Waikiki

ISTANBUL, September 6, 2016 /PRNewswire/ --

Společnost LC Waikiki vstoupila na celosvětový trh v roce 2009. Klade si za cíl stát se do roku 2023 jednou ze tří největších značek konfekčního průmyslu v Evropě. LC Waikiki spojuje dynamický nádech pouliční módy s elegancí, a se svými novými návrhy vysílá svůj letošní podzimní pozdrav městu. Focení kolekce Podzim-Zima značky LC Waikiki bylo dokončeno. Kolekce přináší klasické vzory a sezónní trendy se světoznámým bloggerem, modelem, hercem a návrhářem Marianem Di Vaio.

LC Waikiki, přední maloobchodní módní značka v Turecku, tvoří trendy letošní sezóny. Ve svých kolekcích cenově dostupné módy nabízí svým zákazníkům v 31 zemích nepostradatelné prvky klasické elegance.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160901/403605 )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160901/403606 )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160901/403607 )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160901/403608 )

Snímky kolekce, ve které se odráží městský život i přirozenost, byly pořízeny v Berlíně se světově proslulým bloggerem, modelem, hercem a návrhářem Marianem Di Vaio.

Muži této sezóny jsou uhlazení ale asertivní.

Barvy černého antracitu, šedého a nebíleného textilu, používané v kolekci Elemental, společně ladí jako přímočaré ale důrazné, a jsou kombinovány s pastelovými detaily. Kolekce, která obsahuje vzory inspirované samostatností minimalismu s lidskou povahou, zanechává ve světě mužské módy nesmazatelné stopy.

Remaster, další významné téma pánské kolekce Podzim-Zima, ztělesňuje moderní eleganci s úplety a sportovními saky, a dominuje svou střídmou jednoduchostí. Detaily se zipy, geometrické tvarování a vytisknuté slogany proměňují oblečení pro volný čas na elegantní kolekci. V trendech této sezony nadále dominují přiléhavé džíny a kalhoty.

Favoritem žen, které letošní sezónu nosí oblečení značky LC Waikiki, je denim.

V tématu Woodland dámské kolekce vyniká melanžový textil, kostkované vzory a obnošený vzhled. Toto téma se inspiruje ručním zpracováním a přirozeným životem. Oblíbeným dámským materiálem jsou džíny a smíšené džíny, které hrají v tomto ročním období hlavní roli.

V tématu Woodland uvidíme námořnické barvy, šedou melanž, tmavě červený a nebílený textil. Téma zahrnuje dlouhé vesty, kostkované pláštěnky, šaty a džíny s obnošeným vzhledem. Společně s tématem Winter Dreams je zde kladen důraz na bohaté tvary a hojnost úpletu v zimním období. Šedá melanž podtrhuje důraznost růžové barvy, která v zimním období vyniká. Téma Winter Dreams zahrnuje prašné růžové, světle růžové, stříbrošedé, šedé a černé tóny. Přináší potěšení z jednoduchosti i elegance černých džín a halenek se skládanými detaily a leopardími vzory.

Kontaktní údaje: +90-212-657-55-55 info@lcwaikiki.com

ZDROJ LC Waikiki