Nejlepší lyžařská střediska pro páry, rodiny a skupiny: Zillertal a Chamrousse

22 Březen, 2016, 13:46 GMT Od TravelTrex GmbH

KOLÍN NAD RÝNEM, Německo, March 22, 2016 /PRNewswire/ --

SnowTrex vyhodnotil 60 000 dat z objednávek v sezóně 2015/16, aby zjistil nejoblíbenější destinace párů, rodin a skupin. Sondrio, Berchtesgaden a nízkonákladové rezorty ve francouzském Maurienne a Belledonne obsazují první příčky.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160322/346735 )

Kde tráví evropští lyžaři romantické dny na sněhu? Která střediska jsou nejlepší pro rodiny s dětmi a čemu dávají přednost skupiny? Organizátor lyžařských zájezdů SnowTrex vyhodnotil okolo 60 000 zákaznických dat a zjistil, kam nejraději směřují evropští lyžaři.

1) České výsledky

Skupiny objednávaly:

2. Saint Sorlin
  3. Valmeinier

Obliba francouzských destinací u rodin a skupin vychází z dobrého poměru ceny a služeb. České rodiny vydávají průměrně 350 €* za osobu a skupiny 240 €* za osobu. České páry neupřednostňují konkrétní zemi a platí za zimní dovolenou více než rodiny a skupiny. Průměrná cena na osobu u českého páru činí okolo 412 €* na osobu. V mezinárodním srovnání je to 511 €* na osobu, u rodin 454 €* na osobu a u skupin 412 €* na osobu.

* 1 týden zimní dovolené vč. skipasu

Podrobnější informace naleznete v našich tiskových zprávách: http://tisk.snowtrex.cz/preferovana-strediska/

O SnowTrex.cz:

SnowTrex je značkou společnosti TravelTrex GmbH. TravelTrex patří v Evropě k vedoucím poskytovatelům zimních zájezdů a nabízí dovolenou na lyžích na webových stránkách v 15 jazycích a ve 20 zemích. Zimní dovolená ve více jak 1 500 ubytováních a v 500 střediscích.

- Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) and http://www.presseportal.de/nr/103258/   -

Pro další informace a obrazový materiál k tisku, prosím, kontaktujte:

TravelTrex GmbH
Veronika Figarová