Přední odbornice v oblasti e-cigaret a zákonných předpisů posiluje řídicí tým Nicopure Labs, LLC

04 Srpen, 2015, 23:45 BST Od Nicopure Labs, LLC

TAMPA, Florida, 5. srpna 2015 /PRNewswire/ -- Nicopure Labs, LLC, přední výrobce esencí do elektronických cigaret a také elektronických cigaret značek Halo, eVo, Triton a G6 dnes oznámil jmenování Patricie I. Kovacevic hlavním poradkyní a ředitelkou pro plnění zákonných předpisů.

S rozsáhlými zkušenostmi z USA a zároveň s mezinárodními zkušenostmi v oblasti elektronických cigaret a tabákového průmyslu zastávala Kovacevic řídicí pozice pro právní otázky a otázky plnění zákonných předpisů ve společnostech Philip Morris International, Lorillard a ITG Brands. Kovacevic sehrála klíčovou roli při získání vůbec prvních povolení pro nově regulované tabákové výrobky před jejich uvedením na trh od amerického Úřadu pro kontrolu potraviny a léčiv (Food and Drug Administration). Kovacevic, která bude podléhat zakladatelům společnosti Nicopure Labs, LLC, Jeffreymu Stamlerovi a Jasonovi Del Giudicemu, převezme zodpovědnost za právní otázky společnosti v globálním rozsahu, dále pak za záležitosti plnění zákonných předpisů a také zapojení do veřejné politiky.

„Patricia je světoznámým odborníkem v oblasti dodržování zákonných předpisů a zkušeným lídrem, který dokáže řídit právnické týmy a zvládat situace v různých jurisdikcích. Její profesionální dovednosti a osobní odhodlání ke specifickým příležitostem omezení škodlivosti, jakou představují inhalační výrobky, jsou ideálním spojením pro neustálé rozšiřování naší společnosti a trhu s těmito výrobky a také pro náš závazek dodržovat legislativu a standardy kvality. Jsme velmi potěšeni faktem, že se Patricia přidala k našemu manažerskému týmu."

Kovacevic je nositelkou titulu v oboru práv z Columbia Law School a je oprávněna vykonávat činnost ve státě New York a před Nejvyšším soudem Spojených států.

O společnosti Nicopure Labs, LLC

Společnost Nicopure Labs LLC se sídlem v Tampě v USA, která byla založena v roce 2009, je předním výrobcem esencí do elektronických cigaret a odpařovacích pomůcek, se závody ve Spojených státech a Evropě. Spol. Nicopure Labs nedávno přestěhovala své výrobní a distribuční provozy do nově nabytého zařízení o rozloze 100 000 čtverečných stop (cca 9300 m2) v Gainesville na Floridě. Nicopure Labs, LLC distribuuje zboží do 110 zemí světa a svou působnost také rozšířila nedávným založením své evropské centrály v Nizozemí.

Pro více informací o společnosti Nicopure Labs a jejích předních esencích do e-cigaret s názvem American Made nebo o jejich inovační řadě pomůcek navštivte prosím stránky www.nicopure.com pro informace o společnosti, nebo www.halocigs.com, kde najdete informace pro distributory a prodejce.

KONTAKT: Jason Del Giudice, press@nicopure.com, (888) 425-6649

ZDROJ Nicopure Labs, LLC