Publicis Healthcare Communications Group koupila podnik obchodních služeb společnosti PDI

22 Prosinec, 2015, 18:15 GMT Od Publicis Healthcare Communications Group

Posílení pozice skupiny jako vedoucí společnosti v oblasti zdravotnické propagace a marketingu

NEW YORK, 22. prosince 2015 /PRNewswire/ -- Společnost Publicis Healthcare Communications Group (PHCG), člen skupiny Publicis Groupe (Euronext Paris: FR0000130577, CAC40), dnes oznámila, že získala podnik obchodních služeb (Commercial Services business - CSO), čímž rozšíří možnosti své stávající biomedicínské komercializace a marketingových služeb.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150209/174247LOGO

Podnik si zachová svůj název a stane se divizí skupiny Publicis Healthcare se zaměřením na vytváření zakázkových zdravotnických prodejních kanálů, služeb a klinických týmů. Podnik PDI CSO povede Nick Colucci, generální ředitel společnosti PHCG, se sídlem v Hamiltonu ve státě New Jersey v USA.

„Jsme velmi potěšeni, že se podnik PDI CSO stane součástí týmu Publicis Healthcare," uvedl Nick Colucci. „Jsme přesvědčeni, že PDI CSO rozšíří naše možnosti a posílí naši schopnost uspokojit potřeby našich klientů v oblastech farmaceutické biotechnologie, zdravotnických prostředků a diagnostiky. S hrdostí a potěšením přivítáme zaměstnance PDI CSO v naší společnosti."

Tato akvizice poskytuje skupině Publicis Healthcare 3 500 zdravotnických profesionálů v oblasti, která je bezprostředně zaměřena na uspokojování potřeb zákazníků; a učiní skupinu Publicis Healthcare největším zdrojem pro externí zajišťování talentů v oblasti zdravotnické propagace a marketingu.

Michelle AuBuchon, PHCG
Tel.: 212-771-5528
Mobil: 917-703-2870
E-mail: michelle.aubuchon@publicishealthcare.com

O společnosti Publicis Healthcare Communications Group
Publicis Healthcare Communications Group (PHCG) je největší společností v oblasti zdravotnické komunikace na světě. Jako divize skupiny Publicis Groupe společnost PHCG řídí prvotřídní agentury, které se specializují na propagaci inovačních řešení v reklamě, v digitální, brandingové, mediální a zdravotní komunikaci a v tržním poradenství. Společnost PHCG se vytváří řešení, která pobízejí k akci, mění životy a posilují obchodní výsledky. 60 poboček s více než 5 500 zaměstnanci spravuje společnost PHCG 12 agenturních značek v 10 zemích. Mezi pobočky společnosti PHCG patří Saatchi & Saatchi Wellness, Digitas Health LifeBrands, Publicis Life Brands, Razorfish Health, Heartbeat Ideas, Discovery, in-sync Customer Insights, Publicis Health Media, Publicis Touchpoint Solutions, Maxcess, a Verilogue.

Web: www.publicishealthcare.com
Facebook: @publicishealthcare