Společnost Research Now oznámila nové výkonné vedení

17 Březen, 2016, 08:00 GMT Od Research Now

Gary Laben se stal novým výkonným ředitelem společnosti Research Now

PLANO, Texas, 17. března 2016 /PRNewswire/ -- Společnost Research Now, která je světovou jedničkou ve shromažďování digitálních dat k podpoře analýz a hodnocení, dnes oznámila, že Gary Laben byl vybrán na pozici nového výkonného ředitele s platností ke dni 29. března a stane se členem představenstva.  Nahradí předchozího předsedu představenstva a výkonného ředitele Kurta Knaptona, který nabídl svou rezignaci v říjnu 2015, ale nadále zůstává v představenstvu společnosti.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150723/240761LOGO

Laben s sebou přináší více než 25 let zkušeností na vedoucích pozicích a v oblasti využití dat ke zlepšení tržních rozhodnutí pro klienty. Nedávno pracoval na pozici výkonného ředitele skupiny KBM a jako globální ředitel pro zpracování dat v agentuře Wunderman.  Společnost KBM, která působí v oblasti tržních řešení založených na datech, a agentura Wunderman pro digitální a přímý marketing patří do skupiny WPP.   Jakožto výkonný ředitel společnosti KBM provedl společnost úspěšnou integrací několika akvizic a fúzí, nasměroval její globální expanzi a dostalo se mu uznání za vybudování a sjednocení řídicích týmů.

Společnost Research Now dnes také oznámila, že provozní ředitel společnosti John Rothwell byl ustanoven do pozice předsedy představenstva a provozního ředitele.  Rothwell, první zaměstnanec společnosti Research Now, se do společnosti vrátil před čtyřmi lety a nyní vede pracovníky společnosti, kteří se zabývají trhem.

„Představenstvo společnosti Research Now je nadšeno z toho, že se Gary vrátil do společnosti jako výkonný ředitel," uvedl John Civantos, člen představenstva a jednatel společnosti Court Square Capital Partners, která je majoritním vlastníkem společnosti Research Now. „Je to výkonný pracovník, který dosáhl významných úspěchů v oblasti vedení; jsme nadšeni, že je nyní součástí společnosti Research Now, společně s Johnem Rothwellem a zbytkem našeho výjimečného řídicího týmu.  Jeho zkušenosti v obchodních činnostech, které rostou jak organicky, tak formou akvizic, budou nadále podporovat inovace, zaměření na zákazníky a růst společnosti Research Now v tomto dynamickém průmyslu."

„Společnost Research Now je v popředí rozvíjejícího se průmyslu," uvedl Laben.  „Organizace připravuje nabídku rozsáhlého množství datových a technologických řešení ke zkoumání problémů a nadále je dominantním hráčem ve shromažďování dat pro průmysl průzkumu trhu.  Jsem nadšen z toho, že se mohu zapojit v této úžasné době."

O společnosti Research Now
Společnost Research Now Group, Inc. je globální jedničkou ve shromažďování digitálních dat k podpoře analýz a hodnocení. Umožňuje rozhodování na základě dat pro 3000 svých klientů z oblasti průzkumu trhu, konzultací, médií a firemních klientů prostřednictvím povoleného přístupu pro miliony vysoce profilovaných spotřebitelů využívajících online, mobilní a sociální média a platformy technologií shromažďování dat o tržním chování. Společnost působí ve více než 36 zemích, z 23 kanceláří na světě a je uznávaná jako jednička v oboru v oblasti kvality, rozsahu a zákaznické spokojenosti. Více informací najdete na researchnow.com.

ZDROJ Research Now