Start servisu samoobslužné byznys-telefonie který se uvádí do provozu během 15 minut

14 Červenec , 2016, 09:30 BST Od SmartTelPlus

TALLINN, Estonsko, July 14, 2016 /PRNewswire/ --

SmartTelPlus, provider služeb oblačné telefonie, dnes oznámil o spuštění servisu byznys-telefonie, který funguje podle principu samoobsluhy. Uživatel může napojit a naladit plnohodnotný telefonní systém během 15 minut, rovně ve svém www-prohlížeč, a pro to nepotřebuje žádné speciální znalosti.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160713/389192 )

Pro připojení kancelářské telefonie se dost přihlásit na serveru https://smarttelplus.eu/ a vnést startovní úhradu. Během přihlášení uživateli dostává 10 euro na účet pro testování servisu. Další nastavení probíhá přes jednoduchý a srozumitelný neodborníkovi on-line panel řízení. Začít využívání nového systému lze okamžitě, k tomu můžete použit jako «telefonního zařízení» - své smartfony a stolní počítače.

Momentálně uživatelům SmartTelPlus jsou dostupné:

• oblační ATÚ s tradičním pro kancelářskou automatickou telefonní ústřednu náborem funkcí (autosekretář, hlasová pošta, chytré pořadí volání, preadresace aj.);
  • pronájem fixovaných a toll-free čísel;
  • není omezený záznam a uschování rozhovorů.
  • služba «okamžité zpětné volání» (call-back) - automatické spojení návštěvníků Web - stránky se zaměstnancem společnosti během rekordních 28. sekund od momentu, když uživatel zmáčkl «zavolejte mi zpět» (připravuje se k spuštění).

Všechna nastavení a výkazy jsou dostupné v režimu 24/7 z jakéhokoliv zařízení, zapojeného k sítím Internetu.

"Nepřeháníme, když říkáme, že celý systém lze nastavit během přestávky na kávu, - říká Julia Bal, Vedoucí oddělení pro zahraniční styky v společnosti SmartTelPlus.

- napojit číslo, stanovit pracovníkům vnitřní čísla, naladit pravidla zpracování vstupních volání, hlasovou poštu, nabídku IVR - pro to je třeba pouze přístup k Internetu a trochu Vašeho času. Samotný funkcionál dobře znají uživatele tradičních ATÚ. Rozdíl je v tom, že naši ATÚ kontroluje bezprostředně ten, kdo ji používá. To je rozumně: vždyť kdo lepší, než Vy zná Váš byznys a Vaši potřeby v telefonii? Jakékoliv otázky lze adresovat naší službě podpory klientů  - jsme v styky 24/7 a mluvíme na jazycích všech zemí, kde poskytujeme služby".

Technologie SmartTelPlus funguje na základně vlastní infrastruktury a kanálů spoje, což umožňují společnosti nabízet služby telefonie za cenu patrně níže, než průměrná cena na trhu. Společnost poskytuje služby na území Česka, Polska, Estonska, Lotyšska, Litvy, a Velké Británie.

O společnosti

SmartTelPlus mění představení o byznys-telefonii. Kancelářský telefonní systém, zpracovaný SmartTelPlus, funguje podle principu samoobsluhy - uživatel nastavuje a kontroluje vše sám, z jakéhokoliv zařízení, zapojeného k sítím Internetu. Vlastní infrastruktura a kanály spoje dovolují SmartTelPlus nabízet služby korporativní telefonie za cenu patrně níže, než průměrná na trhu. Společnost pracuje na území států Pobaltí, Polska, Česka a Velké Británie.

ZDROJ SmartTelPlus