Tommy Hilfiger a @GigiHadid Současný #THEGIRL

19 Červenec , 2016, 16:07 BST Od ARAMIS & DESIGNER FRAGRANCES and THE ESTÉE LAUDER COMPANIES

PRAHA, July 19, 2016 /PRNewswire/ --

- Tommy Hilfiger a @GigiHadid Současný #THEGIRL

Společnost Tommy Hilfiger s radostí uvádí na trh novou vůní THE GIRL by Tommy Hilfiger a zároveň představuje kampaň, jejíž tváří je modelka Gigi Hadid, která se stala globální abmbasadorkou značky Tommy Hilfiger v oblasti módy, doplňků a vůní. Vůně bude uvedena na trh během podzimu 2016. Nová vůně je prezentována v dynamické digitální kampani, která znázorňuje optimistický přístup, sebevědomí a neotřelý cool styl modelky Gigi Hadid. V rámci spolupráce spojila Gigi Hadid své síly s ikonickým americkým návrhářem a společně vytvořili flakon, který je oslavou a znázorněním spojení jejího moderního stylu a klasického amerického stylu, typického pro značku Tommy Hilfiger.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160719/390879 )

"Vůně "The Girl" pro mne vyjadřuje upřímnost k sobě samé, kterou si zároveň mohu užít", řiká Gigi Hadid. "Je to pro mne umění vychutnat si každý moment, umění brát se s nadhledem a obklopit se vším co mne dělá šťastnou."

Inspirována svobodomyslným duchem a přitažlivou osobností Gigi Hadid, je vůně THE GIRL by Tommy Hilfiger svěží a čerstvá. Vůně vás hned v úvodu ohromí závanem vůně zelené hrušky, fialky, zelených listů fíkovníku a hned poté se přesune do hedvábně sametového srdce plného vůně jasmínu a konvalinek. Cedrové dřevo a vůně kašmíru jsou sebevědomým a jedinečným zakončením parfému, věrně vystihující povahu Gigi Hadid.

JSTE PŘIPRAVENI VYPLOUT?

The Girl by Tommy Hilfiger Eau de parfum bude dostupná exkluzivně v parfumeriích Marionnaud; více informací v tiskové zprávě

Pro fotky, videa a tiskovou zprávu ve vašem jazyce, prosím, klikněte na http://blstk.tv/thegirl-pr/

ZDROJ ARAMIS & DESIGNER FRAGRANCES and THE ESTÉE LAUDER COMPANIES