Mindtree lanceert Global Learning & Software Delivery Center in Bhubaneswar

24 Sep, 2015, 04:43 BST von Mindtree

BHUBANESWAR, India, en WARREN, New Jersey, September 24, 2015 /PRNewswire/ --

Center gaat de digitale arbeidskrachten van morgen en verticale Center of Excellence voor verzekeringsdomein opbouwen  

  • Jaarlijks een 90 dagen immersieve leerervaring voor 2.500 jonge ingenieurs  
  • Fase 1 van campus van meer dan 25.000 vierkante meter gebouwd met modderbakstenen gemaakt van bestaande grond en regenwater, een wereldwijde primeur 
  • Delivery Center zal zich richten op het bedienen van wereldwijde klanten van Mindtree in het verzekeringsdomein 

MindTree, een toonaangevend bedrijf in digitale transformatie- en technologiediensten, heeft vandaag een state-of-the-art Global Learning & Delivery Center geïntroduceerd in Bhubaneshwar, Odisha. De faciliteit met de naam Mindtree Kalinga werd ingehuldigd door Shri Naveen Patnaik, Eerste Minister van Odisha.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150922/766211 )

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

Mindtree Kalinga, dat gebouwd is op een campus van meer dan 80.000 vierkante meter, laat jonge ingenieurs een 90-daags leerprogramma doorlopen om de digitale arbeidskrachten voor de toekomst te vormen. Het volledig immersieve leerprogramma is ontworpen voor diepgaand leren, samenwerking en onderzoek. De vakdidactiek omvat ervaringsleren met vakgenoten geïnspireerd door de onderwijsmethoden van het oude Nalanda, het HIVE-model van Harvard University, het TEAL-model van MIT en experimenten aan de Khan Academy. Elk jaar zullen hier 2.500 Mindtree Minds opgeleid worden als het kernelement voor het opbouwen van hun vaardigheden.

Mindtree Kalinga is gebouwd op vier infrastructuurlagen: fysiek, digitaal, intellectueel en emotioneel, voor de creatie van een aangename en collaboratieve leeratmosfeer. Het gehele center beschikt over 'Internet of Things' en is uitgerust met geavanceerde technologie om de leerervaring van de ingenieurs te verbeteren. Het maakt gebruik van leerconcepten uit het digitale tijdperk, waarbij de studenten met diverse etnische en gevarieerde culturele achtergronden verdeeld worden in cohorten van acht om de samenwerking te bevorderen. Groepen werken aan echte projecten om technische uitdagingen op te lossen, waardoor bij het oplossen van de problemen hun drang naar innovatie wordt versterkt.

Subroto Bagchi, voorzitter, Mindtree, verklaarde: "Mindtree Kalinga zal ons in staat stellen om de geest van onze toekomstige medewerkers vorm te geven door hun nieuwsgierigheid op te wekken, hun moed aan te wakkeren en hun verantwoordelijkheid te bevorderen. De jongeren van vandaag de dag worden geboren in een digitale wereld en hebben een immersievere leerervaring met vakcollega's nodig om zinvolle oplossingen te creëren die een positieve invloed hebben op de wereld om hen heen. Met dit programma is ons doel om de huidige technologisch onderlegde arbeidskrachten te helpen zinvol gebruik te maken van technologie met een technische, zakelijke en maatschappelijke mentaliteit."

Afgezien van het Global Learning Center zal Mindtree Kalinga een Center of Excellence voor het verzekeringsdomein zijn. Het zal voorzien in gespecialiseerde en innovatieve oplossingen voor de digitale transformatie van Mindtree's wereldwijde klanten uit de verzekeringsbranche. Bij het ontwerp van Mindtree Kalinga, dat een investering van $ 20 miljoen dollar vergt voor de bouw van de eerste fase, staat een ​​mix centraal van de digitale toekomst van de mens met de oude architectuur van Odisha. Het wordt aangelegd met lokale flora bestaande uit bedreigde soorten. De slimme campus maakt effectief gebruik van digitale technologieën voor het efficiënte gebruik van hulpbronnen door middel van sensoren die alle gebieden bestrijken. Er zijn unieke constructiemethoden gebruikt om het tot een inspirerend voorbeeld van duurzaamheid te maken.

  • Magische stenen- De campus is gebouwd met behulp van een miljoen bakstenen gemaakt van de aarde gegraven uit de grond bij het uitgraven van de locatie. De stenen zijn gemaakt zonder het gebruik van vuur, as of extra water.
  • Eeuwige Vijver - De gehele constructie is uitgevoerd met overloop regenwater. Het regenwater wordt verzameld in een vijver van 14,7 miljoen liter. In de toekomst zal de Eeuwige Vijver de campus grotendeels waterneutraal maken.
  • Passieve koelsystemen - De woonruimte op de campus is voorzien van een passief koelsysteem dat zorgt voor een constante stroom van verfrissende lucht in het gebouw, waardoor geen airconditioners nodig zijn.  
  • Middagmaaltijden voor schoolkinderen - Mindtree Kalinga's keuken wordt gerund door de Akshay Patra Foundation. Elke maaltijd die hier wordt genuttigd door een Mindtree Mind genereert een overschot dat bijdraagt ​​aan de middagmaaltijd voor de kinderen die naar de overheidsscholen van Odisha gaan. Dit wordt gekoppeld aan een bijdrage van de Mindtree Foundation en door de Mindtree Founders om 5 miljoen maaltijden per jaar te helpen verspreiden onder schoolkinderen.
  • De zonnewijzer - Dit is een beeld van bijna 150 vierkante meter in tegel, bedoeld als een eerbetoon aan de Konark Tempel in Odisha. Het werd gemaakt door een groep gevangenen uit het lepra-revalidatiecentrum van de Missionaries of Charity in Janla, Odisha.

Aanvullende bronnen:  

  • Burden of Dreams - Mindtree Kalinga

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologiediensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree werd 'digitaal geboren' ('Born Digital') en heeft een flexibele, gezamenlijke aanpak voor het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur- en applicatiebeheer bij het optimaliseren van uw IT in een strategische troef. Of u nu wilt dat uw bedrijf gedifferentieerder wordt, zakelijke functies opnieuw dient uit te vinden of de omzetgroei moet versnellen, wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.

Neem voor meer informatie contact op met:

Priyanka Waghre
Mindtree
+91 98867 29295
Priyanka.Waghre@mindtree.com  

Siddhartha Tanti
Genesis Burson-Marsteller
+91 99863 62435
Siddhartha.Tanti@bm.com

Kiran Farooque
PPR Worldwide
+44 0 207 300 6181
Kiran.Farooque@pprww.com

Sarah Elder
Max Borges Agency
+1 415 548 6850
sarahelder@maxborgesagency.com


QUELLE Mindtree