El servei de protecció DDoS d'Allot Communications ajuda a garantir la infraestructura de TI a les eleccions catalanes

16 Oct, 2015, 10:00 BST de Allot Communications Ltd.

HOD HASHARON, Israel, October 16, 2015 /PRNewswire/ --

Allot ServiceProtector va proporcionar la visibilitat de xarxa en temps real necessària per prevenir atacs de gran volum a l'extrem de la xarxa   

Allot Communications Ltd. (NASDAQ, TASE: ALLT), un proveïdor mundial líder en solucions intel·ligents de banda ampla que habilita els subministradors de serveis de comunicació per a optimitzar i monetitzar les seves xarxes, les empreses per a augmentar la productivitat i els consumidors per a millorar el seu estil de vida digital, ha anunciat avui que el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya va seleccionar Allot per protegir les eleccions celebrades a Catalunya el setembre de 2015 contra ciberatacs de denegació de serveis distribuïts (DDoS).

El CTTI és una entitat pública creada per integrar tots els serveis informàtics i de telecomunicacions de Catalunya sota una mateixa estructura. El CTTI és responsable de liderar la direcció, la planificació, la gestió i el control de tots els sistemes informàtics i serveis de telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya. Com a organització responsable de la gestió de les operacions de TI de les eleccions de setembre, el CTTI sabia que s'havia de desplegar una solució de seguretat que pogués protegir la infraestructura contra els pirates informàtics que volguessin entorpir el procés polític a la regió.

El CTTI ha estat client d'Allot des del 2009, primer mitjançant l'ús de la Passarel·la de serveis d'Allot per tal d'obtenir informació sobre l'ús de la xarxa amb l'objectiu de proporcionar un servei d'alta qualitat (QoS) a diverses agències de l'administració pública. Per preparar-se per a les eleccions, el CTTI va desplegar el servei Allot ServiceProtector, una solució dissenyada per detectar i bloquejar atacs DDoS en qüestió de segons, abans que tinguin el potencial per amenaçar o interrompre un servei de xarxa.

Lluís Guillén Cabrera, Director de l'àrea  de Serveis  TIC del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya: "Estic molt satisfet de la protecció davant atacs de DDoS que va oferir la solució Service Protector de Allot durant tota l'operativa tic de les passades eleccions celebrades el 27 de setembre a Catalunya, salvaguardant els sistemes enfront dels atacs que van ser llançats contra ells durant aquest dia i els dies previs als comicis.".

"Allot va treballar estretament amb el CTTI per tal de desplegar una solució de seguretat automatitzada i robusta, suficientment escalable per aturar fins i tot els atacs DDoS més grans", va afirmar Gary Drutin, director executiu d'Atenció al Client d'Allot Communications. "Mitjançant la inspecció del 100% del trànsit de la xarxa i una mitigació quirúrgica de les amenaces, Allot fou capaç de garantir que les eleccions catalanes es poguessin desenvolupar amb normalitat i sense interrupcions a la xarxa".

Sobre Allot Communications   

Allot Communications Ltd. (NASDAQ, TASE: ALLT) és un proveïdor mundial líder en solucions intel·ligents de banda ampla que situa les xarxes mòbils, fixes i al núvol al centre de l'estil de vida i de treball digital. Les solucions basades en DPI d'Allot identifiquen i aprofiten la intel·ligència empresarial en xarxes de dades, tot habilitant els operadors per analitzar, protegir, millorar i enriquir els serveis d'estil de vida digital que ofereixen. La combinació única d'Allot de tecnologia innovadora, saber fer provat i un enfocament col·laboratiu envers els estàndards i les col·laboracions industrials permet als operadors de xarxa a escala mundial elevar el seu paper a l'ecosistema de l'estil de vida digital i obrir la porta a múltiples oportunitats noves de negocis. Per a més informació, visiteu http://www.allot.com.

Declaració prospectiva   

Aquesta nota de premsa pot incloure declaracions prospectives, que expressen les opinions i expectatives actuals de la direcció de l'empresa. Aquestes declaracions impliquen una sèrie d'incerteses i riscs coneguts i desconeguts que podrien provocar que els nostres resultats, rendiments o assoliments futurs diferissin considerablement dels resultats, rendiments o assoliments expressats de forma explícita o implícita mitjançant les declaracions prospectives. Alguns factors importants que podrien provocar o contribuir a aquestes diferències inclouen riscs relacionats amb: la nostra capacitat de competir amb èxit amb altres empreses que ofereixin tecnologies rivals; la pèrdua d'un o més clients importants; la concentració o les aliances estratègiques per part dels nostres competidors, la regulació governamental; la demanda inferior de serveis clau de valor afegit; la nostra capacitat de seguir el ritme dels avenços en tecnologia i afegir noves funcions i serveis de valor afegit; la gestió de cicles de vendes llargs; els riscs operatius associats amb projectes grans; la nostra dependència de socis tercers per a una part substancial dels nostres ingressos; i altres factors que es detallen a l'apartat "Factors de risc" de l'informe anual de l'empresa al formulari 20-F presentat a la Comissió de Valors i Borsa dels Estats Units. Les declaracions prospectives d'aquesta nota de premsa es fan de conformitat amb les disposicions de salvaguarda incloses a la Llei nord-americana de reforma de litigis privats sobre valors de 1995. Aquestes declaracions prospectives només es refereixen a la data indicada, i l'empresa no té cap obligació d'actualitzar o revisar les declaracions prospectives, ja sigui com a conseqüència d'informació nova, esdeveniments futurs o altres.

Allot Communications
Sigalit Orr 
Director de Comunicacions de Màrqueting i Relacions amb els Analistes
+972-9-761-9171
sorr@allot.com

Merritt Group, Inc.
Melissa Chadwick
Merritt Group, Inc.
+972-571-382-8513
chadwick@merrittgrp.com

FUENTE Allot Communications Ltd.