James Bond - Casino Royale Teaser Trailer

03 Mei, 2006, 16:07 BST Van Sony Pictures Van ,MGM

LOS ANGELES, May 3 /PRNewswire/ --

Casino Royale is de 21e James Bond avonturenfilm met in de hoofdrol Daniel Craig die zijn debuut maakt als "007". De film over de charmante en gevaarlijke Britse geheime agent is gebaseerd op het eerste boek van Ian Fleming, de schepper van James Bond.

Casino Royale introduceert James Bond voordat hij zijn license to kill had. Maar Bond is daardoor niet minder gevaarlijk en na twee professionele afrekeningen vlak achter elkaar wordt hij gepromoveerd tot de "00" status.

Casino Royale is geregisseerd door Martin Campbell waarvoor Neal Purvis & Robert Wade en Paul Haggis het filmscenario schreven en is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli van Albert R Broccoli's EON Productions.

    
                              SATELLIET INFORMATIE

                                     EUROPA
                                     1e feed
                                   4 mei 2006
                 5.00AM - 5.15AM Londen lokaal (04.00 - 04.15 GMT)

                                     2e feed
                                   4 mei 2006
                 9.00AM - 9.15AM Londen lokaal (08.00 - 08.15 GMT)

                       Satelliet: Eutelsat W2 @ 16E D9 C3
                        Downlink frequentie: 11675.000 V
                                Symbol rate: 5.632
                                    FEC: 3/4
                                   Kleur: PAL

                   Arqiva Uplink hulplijn: +44(0)1962-823000
                     Pactv Londen hulplijn: +44-207-702-1427

                                 AZIË / PACIFIC
                                     1e feed
                                   5 mei 2006
       5.00AM - 5.15AM Tokio lokaal (20.00 - 20.15 GMT op 4 mei 2006)

                                     2e feed
                                   5 mei 2006
                 9.00AM - 9.15AM Tokio lokaal (00.00 - 00.15 GMT)

                    Satelliet: PAS-2 / 08C MCPC CH.4 (169' E)
                  Downlink frequentie: 3901.000 MHz Horizontaal
                                    FEC: 3/4
                         Symbol rate: (Ms /s) : 30.80000
                        Virtual Channel: 4, Netwerk ID: 1
                                   Kleur: NTSC

                                 LATIJNS-AMERIKA
                                     1e feed
                                   4 mei 2006
              6.00AM - 6.15AM Buenos Aires lokaal (09.00 - 09.15 GMT)

                                     2e feed
                                   4 mei 2006
             9.00AM - 9.15AM Buenos Aires lokaal (12.00 - 12.15 GMT)

                    Satelliet: PAS-9 / 10C MCPC CH.06 (58' W)
                  Downlink frequentie: 3880.000 MZh Horizontaal
                                   FEC: 7 / 8
                              Symbol rate: 27.69000
                       Virtual Channel: 6, Netwerk ID 5002
                                   Kleur: NTSC

                Hulplijn bij problemen: PAS NAPA +1-707-251-1111
                       Playout: Pacific TV +1-310-287-3800

    Voor informatie of een hard copy: Toni Nicholls - +1-310-244-4321

Casino Royale (C) 2006 Danjaq, LLC, United Artist Corporation, Columbia Pictures Industries, Inc. 007 Gun Logo (C) 1962 Danjaq, LLC en United Artist Corporation. JAMES BOND 007, 007 Gun Logo en alle andere James Bond gerelateerde handelsmerken Danjaq, LLC. Alle rechten voorbehouden

Website: http://www.blackdiamondmedia.com

BRON Sony Pictures; MGM