Endeavour holder presentasjon på Tristone-konferansen

09 Mai, 2008, 14:14 BST Fra Endeavour International Corporation

HOUSTON, May 9 /PRNewswire/ --

Endeavour International Corporation (Amex: END) (LSE: ENDV) kunngjorde i dag at selskapet vil holde presentasjon under Tristone Capitals konferanse om global energi fra 12.-16. mai 2008 i Paris, Frankrike.

William Transier, styreformann, administrerende direktør og president skal snakke om selskapets forretningsstrategier og driftsplaner kl. 14.20 Paris tid, 13.20 London tid og 07.20 Houston tid torsdag den 15. mai, 2008. Lenken til live webcast og opptak vil være tilgjengelig på selskapets hjemmeside, http://www.endeavourcorp.com.

Endeavour International Corporation er et selskap som både leter etter og produserer olje og gass, og de fokuserer på ervervelse, leting og utvikling av energireserver i Nordsjøen. For mer informasjon, gå til http://www.endeavourcorp.com.

Nettside: http://www.endeavourcorp.com

KILDE Endeavour International Corporation