Endeavour skal delta i investorkonferanse

31 Okt, 2007, 03:30 GMT Fra Endeavour International Corporation

HOUSTON, October 31 /PRNewswire/ --

Endeavour International Corporation (Amex: END) vil vaere et av de presenterende selskaper ved det tredje årlige Sanders Morris Harris konferanse om investorvekst som skal avholdes 8 - 9 november, 2007 i New York.

Styreformann, president og administrerende direktør, William Transier, skal snakke om selskapets forretningsstrategier og driftsplaner kl. 18:00 norsk tid (12:00 Eastern Standard Time), fredag 9 november 2007. Dette er en endring fra tidligere annonsert tid; 18:30 norsk tid (12:30 EST). Link til live nettsending og reprise vil vaere tilgjengelig på selskapets hjemmeside: www.endeavourcorp.com

Endeavour International Corporation er et internasjonalt olje- og gass-leting og produksjonsselskap, som fokuserer på tilegnelse, letearbeid og utvikling av energireserver i Nordsjøen. For mer informasjon, besøk www.endeavourcorp.com

Nettside: http://www.endeavourcorp.com

KILDE Endeavour International Corporation