Expedia Affiliate Network potwierdza obecność na 50. edycji ITB Berlin

02 Mar, 2016, 10:37 GMT Źródło Expedia Affiliate Network

LONDYN, 2 marca 2016 r. /PRNewswire /-  Expedia® Affiliate Network (EAN), Dział grupy Expedia Group, jedno z największych biur podróży na świecie, potwierdził dzisiaj swoją obecność na nadchodzących targach ITB. Tegoroczna impreza, która odbędzie się w dniach 9 - 13 marca będzie obchodziła 50. rocznicę tego, co witryna ITB Berlin oznacza jako „największa impreza targowa świata w tej dziedzinie", z udziałem ponad 115000 gości z ponad 185 krajów.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160301/339238LOGO

„ITB Berlin pozwoli EAN zaprezentować siebie wielu aktualnym i potencjalnym partnerom. „Z nadzieją oczekujemy spotkania z firmami z drugiej strony planety, by omówić kwestię tego, w jaki sposób dalej wpłynąć na rozwój ich potrzeb handlowych, jak również by podzielić się kilkoma zupełnie nowymi pozycjami, które zaprojektowały nasze zespoły ds. produktów i technologii" - zapowiedział David Fultton, Wiceprezes ds. Handlu, EMEA.

„Dla EAN będzie to pomyślny rok, chętnie rozpoczynamy gromadzenie siły napędowej dla ITB Berlin."

Do Pana Fultona w Berlinie dołączą także inni przedstawiciele 9 kolejnych przedstawicieli firmy, w tym Ariane Gorin, Starszy Wiceprezes EAN i Dyrektor Generalny EAN oraz Menedżer Generalny Pani Gorin. Pana Fultona oraz resztę przedstawicieli EAN można znaleźć na stoisku firmy Expedia w hali 9, na stoisku 322.

Expedia Affiliate Network (EAN) jest Działem Expedia Group, jednego z największych biur podróży na świecie. EAN współpracuje z setkami partnerów kontrolowanych z każdego regionu w 33 krajach, działalność internetowa na ich stronach przekształca się w usługi rezerwacji hotelowych oraz tym samym zadowolonych klientów. EAN dostarcza partnerom narzędzia i technologie pomagające milionom podróżujących w znalezieniu doskonałego hotelu na kolejną wycieczkę.

KONTAKT:
Becky Wofford