Tommy Hilfiger i @GigiHadid Prezentują #THEGIRL

19 Lip, 2016, 16:01 BST Źródło ARAMIS & DESIGNER FRAGRANCES and THE ESTÉE LAUDER COMPANIES

WARSZAWA, Poland, July 19, 2016 /PRNewswire/ --

- Tommy Hilfiger i @GigiHadid Prezentują #THEGIRL

Tommy Hilfiger wprowadza nowy, limitowany zapach THE GIRL, której twarzą całej kampanii jest Gigi Hadid- globalna ambasadorka ubrań, akcesoriów i zapachu marki. Zapach, który wchodzi na rynek latem 2016 zaprezentowany został w dynamicznej kampanii, która odzwierciedla optymistyczne nastawienie, pewność siebie oraz swobodny styl bycia. Hadid połączyła siły z kultowym amerykańskim projektantem po to, aby stworzyć swoją pierwszą kolekcję celebrującą nowoczesność połączoną z charakterystycznym dla Hilfiger'a dziedzictwem "klasycznego amerykańskiego luzu".

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160719/390879 )

"THE GIRL" to dla mnie autentyczność i dobra zabawa" mówi Gigi Hadid. "Oznacza to docenianie każdego momentu, uśmiechanie się do siebie oraz otaczanie się wszystkim tym, co cię uszczęśliwia"- dodaje modelka.

Zapach THE GIRL, inspirowany jest niezależną i przyciągającą osobowością Gigi. Otwiera go nuta zielonej gruszki wraz z liściem fiołka i zielonej figi, które przechodzą do serca zapachu składającego się z nut aksamitnych płatków jaśminu oraz jedwabistej konwalii. Drzewo cedrowe i kaszmirowe podkreślają jego charakterystyczne wykończenie, które oddaje unikatowe poczucie indywidualności i pewności siebie, prezentowane przez Hadid.

CZY JESTEŚCIE GOTOWI BY WYPŁYNĄĆ W REJS Z GIGI HADID I JEJ ZAŁOGĄ?

Woda toaletowa THE GIRL Tommy'ego Hilfiger'a dostępna będzie wyłącznie w perfumeriach Douglas, szczegółowe informacje znajdują się w informacji prasowej w języku polskim.

Zdjęcia, filmy i informacja prasowa w języku polskim znajduje się pod poniższym linkiem: http://blstk.tv/thegirl-pr/

ŹRÓDŁO ARAMIS & DESIGNER FRAGRANCES and THE ESTÉE LAUDER COMPANIES