Warszawa pierwszą europejską stolicą, w której odbędzie się konferencja Digital Marketing Days (Dni Marketingu Cyfrowego)

19 Sty, 2016, 08:28 GMT Źródło Viseven Europe

WARSZAWA, Polska, January 19, 2016 /PRNewswire/ --

Całościowy przegląd najlepszych na świecie prognoz marketingowych, trendów i praktyk czyni konferencję Digital Marketing Days doskonałą platformą, na której liderzy myśli będą mogli prowadzić dyskusje i określać perspektywy na przyszłość, a także dzielić się specjalistyczną wiedzą i pozyskiwać ją od największych inspiratorów branży.

Uczestnictwo w tym wydarzeniu jest absolutnie obowiązkowe dla osób zajmujących się marketingiem cyfrowym, SFE i zarządzaniem markami w czołowych firmach farmaceutycznych. Gościom zapewnimy najwyższej jakości przestrzeń do nawiązywania kontaktów, w ramach której będą mogli wymieniać poglądy np. na temat innowacyjnego CLM czy płynnego wdrażania narzędzia eDetailing w strategiach marketingowych.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150402/738577 )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150422/739912-INFO )

W jaki sposób rozwiązania cyfrowe mogą pomóc w kreowaniu całościowej perspektywy na klienta? Jak branża farmaceutyczna może skorzystać z ujednolicenia technologii w ekosystemie agencji farmaceutycznych? Jak zmaksymalizować wartość mediów społecznościowych, zwiększyć potencjał sprzedażowy i uzyskać wyraźnie lepsze wyniki?

W ramach transmitowanej na żywo dyskusji, która 19 lutego br. odbędzie się w Warszawie z inicjatywy Viseven Europe, gromadząc 10 najlepszych innowatorów technologii, przedstawimy praktyczne przykłady oraz najlepsze praktyki w celu zaprezentowania tego, jak płynnie włączać cyfrowe innowacje do ekosystemu firmy, zachęcać pracowników do aktywnego promowania marki oraz sprawić, by to klienci wybierali właśnie naszą firmę.

Prelegenci i osoby prowadzące warsztaty, w tym m.in. Paul McCord z Qstream (Dublin), Udo Wehkamp z Amerdis (Münster) oraz Nataliya Andreychuk z Viseven (Tallinn), będą dzielić się wiedzą na temat metod wspierania rozwoju firmy w oparciu o inteligentne rozwiązania cyfrowe wdrażane w procesach biznesowych.

Najciekawsze punkty w programie Digital Marketing Days:

- wbudowywanie aspektu cyfrowego w DNA firmy - cyfryzacja jako element wielokanałowej oferty i zintegrowanej strategii na rok 2016;

- jak zostać managerem sprzedaży działającym w oparciu o dane: od przedstawiciela sprzedaży do

Customer Experience Manager.

- zanurzenie się w cyfryzacji: jakie korzyści dla branży farmaceutycznej mogą wynikać z ekosystemu agencji farmaceutycznych?

- Kreowanie śladu cyfrowego w kontaktach z klientem w ramach oferty, z myślą o wzbogaceniu i zwiększeniu znaczenia zaangażowania;

- optymalizowanie każdego kanału w celu uzyskania ulepszonego F2F i cyfrowych doświadczeń klienta w całym procesie obsługi klienta;

- podstawy zarządzania treścią: poszerzanie współpracy, komunikacji i sukcesu zastosowanej strategii marketingu cyfrowego;

- praktyczne warsztaty poświęcone umacnianiu współpracy z klientami w czasie rzeczywistym i rozwijania relacji przy pomocy spersonalizowanych treści i komunikatów.

Poprzednie edycje Digital Marketing Days w Kijowie i Ałmaty przyciągnęły ponad 100 najwybitniejszych umysłów z branży farmaceutycznej. Po Warszawie gospodarzami wydarzenia będą Londyn i Filadelfia.

Zapraszamy do Warszawy, gdzie będziemy mogli wymienić się opiniami na temat najważniejszych wyzwań i trendów w rozwoju marketingu farmaceutycznego.

Wydarzenie będzie można śledzić na żywo za pomocą transmisji video w Internecie, a także w serwisie Twitter (hashtag #DMDays).

Zapraszamy do udziału w najbardziej innowacyjnym i fascynującym wydarzeniu tej zimy! Do zobaczenia w Warszawie!

KONTAKT:
Nataliya Andreychuk