CSA Group otvára vysoko pokrokové elektro-zdravotnícke laboratórium v Soule

29 September, 2016, 15:49 BST z CSA Group

SOUL, Južná Kórea, September 29, 2016 /PRNewswire/ --

- Súčasť expanzie zdravotnej starostlivosti a ponuky globálnych služieb -

CSA Group, globálny poskytovateľ testovania a certifikačných služieb a organizácia zaoberajúca sa rozvojom štandardov, dnes oznámila otvorenie svojho nového zdravotníckeho laboratória v Songpa-gu v Soule, ktoré sa bude špecializovať na testovanie a certifikáciu služieb pre elektro-zdravotnícke a laboratórne vybavenie, akým sú domáce zariadenia zdravotnej starostlivosti, röntgenové zariadenia, vysokofrekvenčné chirurgické vybavenie, infúzne pumpy, EKG monitorovacie zariadenia, laserové vybavenie, endoskopické vybavenie, multifunkčné zariadenie na monitorovanie pacientov, mikroskopy a sterilizátory.

"Keďže kórejský trh so zdravotníckymi zariadeniami výrazne vzrástol, CSA Group je potešená, že môže otvoriť v Soule svoje najväčšie elektro-zdravotnícke laboratórium v Ázii. Špičkové zariadenie bude pomáhať poskytovať komplexné služby testovania a certifikácie pre domáce spoločnosti vyrábajúce zdravotnícke pomôcky a umožní efektívny prístup na severoamerický a globálny trh. Naši experti môžu poskytovať značné lokalizované testovacie a certifikačné služby širokej škále zdravotníckych produktov a sú vybavení vedomosťami v mnohých prostrediach, bezpečnostných a výkonnostných štandardoch," povedal Danny Yoon, oblastný riaditeľ CSA Group pre Áziu.

Laboratórium taktiež poskytuje služby pre komerčné a domáce spotrebiče ako aj audio/video zariadenia a HVAC/R produkty. CSA Group Kórea poskytuje udržateľné a energeticky efektívne overovacie programy pre severoamerické štandardy. Nedávno, ako súčasť aliancie, CSA Group spustila sériou udržateľných štandardov pre produkty do domácnosti ako aj CSA Group známku udržateľnosti, aby pomohla spotrebiteľom identifikovať environmentálne vhodnejšie produkty.

Okrem testovania a certifikácie sú ponúkané špeciálne kontrolné a hodnotiace služby. Tieto programy poskytujú hodnotenie podľa platných bezpečnostných požiadaviek v Kanade a Spojených štátoch. Kontrola sa uskutočňuje na mieste a po úspešnom vyhodnotení sú jednotky, ktoré sú v súlade s normami označené štítkom Špeciálnej kontroly pre Kanadu alebo štítkom Odborného hodnotenia pre Spojené štáty. Táto služba je určená pre jedinečné a limitované produkty a neuvedené elektrické zariadenie. Proces je vykonaný v mieste výroby, v priebežnom mieste distribúcie, pri finálnej inštalácii alebo kombináciou uvedených možností podľa požiadaviek zákazníka.

O testovaní, kontrole a certifikácii CSA Group

CSA Group je globálna organizácia, ktorá sa venuje bezpečnosti, sociálnemu dobru a udržateľnosti. CSA Group poskytuje služby v oblasti testovania, kontroly a certifikácie produktov na mnohých tržných sektoroch, vrátane sektoru domácností a komerčného sektoru, priemyslu, zdravotníctva a automobilového priemyslu. CSA Group taktiež poskytuje certifikáciu funkčných bezpečnostných a riadiacich systémov. CSA Group je jedným z najväčších poskytovateľov bezpečnostnej a environmentálnej certifikácie pre Kanadu a Spojené štáty - a značka CSA sa objavuje na miliardách produktov po celom svete. Pre viac informácií o CSA Gropu, prosím navštívte

CSA Group kontakt:
Eugene Son