EXPRESS uvádza na trh kapsulovú kolekciu 'Edition', ktorej tvárami sa stávajú Suki Waterhouse a Magdalena Frackowiak

08 December, 2015, 08:43 GMT z EXPRESS, Inc.

NEW YORK, 8. decembra 2015 /PRNewswire/ -- EXPRESS, Inc. (NYSE: EXPR) dnes oznámil, že na trh vstupuje prvá luxusná kapsulová kolekcia pod názvom EXPRESS 'Edition.' Táto kolekcia čerpá námety z klasického ikonického štýlu, ktorý poníma cez moderné trendy. 'Edition' je zmesou sofistikovaných trendov a „street" štýlu zdôrazňujúceho luxusné materiály, náročné techniky spracovania a veľký dôraz na detail. Suki Waterhouse a Magdalena Frackowiak sú tvárami novej kolekcie a uvidíte ich v reklamách v digitálnych aj printových médiách.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291859

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291860

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291861

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20130910/NY76292LOGO

„Sme nadšení, že môžeme uviesť kolekciu 'Edition' ako pokračovanie vo vývoji filozofie značky EXPRESS kombinujúcej módu z prehliadkových mól a „street" štýl," povedal David Kornberg, prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti EXPRESS.  „Naplno sme využili potenciál nášho tímu dizajnérov, ktorému sa podarilo vytvoriť luxusnú kapsulovú kolekciu so štýlom a ambíciami. Ponúkame tak ďalšiu možnosť pre aktívne ženy s moderným životným štýlom. 'Edition' stelesňuje dievča značky EXPRESS – dievča, ktoré je sexi, sebavedomé, trendové a neodolateľne svojské."

Kolekcia 'Edition' je od 1. decembra k dispozícii v 27 obchodoch a tiež online na express.com/edition. Táto nová kolekcia od EXPRESS pozostáva z 18 kompletov vrátane 35 možností v cenovej hladine od 48 USD do 498 USD a z 18 doplnkov od 20 USD do 298 USD. Jedinečný dizajn ponúka modernú verziu klasického smokingu, čipkovaných šiat, hodvábnych a šifónových blúzok, dokonalej cyklistickej bundy, zdobeného saka, riflí s lesklým povrchom a kožených topánok. Paletu čiernej a neutrálnych farieb zmyselne zdobia doplnky v farby tmavého karmínu, slonoviny a zlata.

Zákazníci môžu nahliadnuť do zákulisia prostredníctvom @ExpressRunway na Instagrame, @ExpressLife na Twitteri, @Express na Snapchate a na Facebook.com/EXPRESS.

O spoločnosti EXPRESS, Inc.

EXPRESS je maloobchodná sieť s dámskym a pánskym odevom a doplnkami zameraná na cieľovú skupinu 20 až 30-ročných. Táto spoločnosť je na trhu už viac ako 30 rokov a ponúka nevšednú kombináciu kvality a módy za atraktívnu cenu. Výrobky od spoločnosti EXPRESS sú vhodné do práce, na každý deň alebo na výnimočnú príležitosť. V súčasnosti má spoločnosť EXPRESS viac ako 600 obchodov a outletov, ktoré sa nachádzajú najmä vo frekventovaných obchodných centrách, viacúčelových budovách a na mnohých obchodných uliciach v Spojených štátoch, Kanade a Portoriku. Tovar od spoločnosti EXPRESS nájdete aj vo franšízových obchodoch na Strednom východe, v Latinskej Amerike a Južnej Afrike. Jej výrobky sú k dispozícii aj prostredníctvom elektronického obchodu na webstránke www.express.com ako aj na mobilnej aplikácii pre iOS.

ZDROJ EXPRESS, Inc.

Súvisiace odkazy