Čínsky región Guangxi (Pingxiang) vydal správu o indexe nábytku "Chinese Redwood"

24 December, 2015, 10:26 GMT z China national center for financial information index academy

NANNING, Čína, 24. decembra 2015 /PRNewswire/ -- 16. novembra, Čínske národné finančné a informačné centrum vydalo správu z názvom „China (Pingxiang) „Chinese Redwood" Furniture Index report (2015)" (Správa o indexe čínskeho nábytku zo sekvoje) v juhočínskom Pingxiangu, v autonómnom regióne Guangxi Zhuang. Podľa tejto správy sa odhaduje, že odvetvie „Chinese Redwood" (čínsky nábytok zo sekvoje) bude naďalej prechádzať obdobím úprav, ale miera týchto úprav sa spomalí. Vedúci index možno poskočí zo svojej spodnej hranice a toto odvetvie má v nasledujúcich rokoch šancu pozviechať sa.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151223/318083

Správa tiež poznamenáva, že sa v priebehu rokov menia krajiny, ktoré sú v rámci odvetvia "Chinese Redwood" najdôležitejšie. V minulosti bola kľúčovým dovozcom juhovýchodná Ázia, ale od júna 2014 sa ňou stála Afrika.

V ostatných rokoch Pingxiang ťažil z výhodnej geografickej pozície a odvetvie "Chinese Redwood" sa rozvíjalo míľovými krokmi vpred až stalo sa jedným z troch najdôležitejších pilierov ekonomiky v Pingxiang. Sun Ruijun, primátor mesta Pingxiang, povedal, že správa je dobrý spôsob ako ľuďom v tomto odvetví sprostredkovať najnovšie čínske trendy v nábytkovom priemysle "Chinese Redwood" a je to zároveň aj platforma, v rámci ktorej sa nábytkárske spoločnosti "Chinese Redwood" môžu navzájom učiť zo svojich úspechov.

Odkazy na obrazové prílohy:

ZDROJ China national center for financial information index academy