LC Waikiki sa vracia do mesta so svojou kolekciou jeseň - zima

06 September, 2016, 08:00 BST z LC Waikiki

ISTANBUL, September 6, 2016 /PRNewswire/ --

Otvorením na celom svete v roku 2009 si LC Waikiki kladie za cieľ stať sa jedným z troch najlepších konfekčných značiek oblečenia v Európe v 2023. LC Waikiki spája dynamický nádych pouličnej módy, elegancie a zdraví mesto na jeseň tohto roku so svojim novým dizajnom. LC Waikiki dokončila fotenie kolekcie jeseň - zima  2017  vrátane klasických vzorov a sezónnych trendov sa svetoznámym blogerom, modelom, hercom a návrhárom Marianom Di Vaiom.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160901/403605 )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160901/403606 )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160901/403607 )

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160901/403608 )

LC Waikiki, popredná módna maloobchodná značka Turecka vyniká v tomto trendovom období a prináša nenahraditeľné prvky klasickej elegancie vo svojich kolekciách ponukou dostupnej módy svojim zákazníkom v 31 krajinách. Fotenie kolekcie, v ktorej sa odrážajú mestský život a aj prirodzenosť bolo dokončené v Berlíne, v Nemecku s celosvetovo presláveným blogerom, modelom, hercom a návrhárom Marianom Di Vaiom.

Čierna antracitová, šedá a ecru farby používané v základnej kolekcii  sa vyskytnú bez vzorov ale dôrazne  a sú kombinované s pastelovými detailmi. Zbierka, ktorá obsahuje vzory inšpirované samotou minimalizmu a ľudskou prirodzenosťou, zanecháva nezmazateľné stopy v mužskom svete módy. Remaster, ďalšia významná téma  pánskej kolekcie jeseň - zima vytvára modernú eleganciu pletených odevov a džersejovým blejzrom dominujúcich s elegantnou jednoduchosťou.

Zipsové detaily, geometrické kamufláže a potlačené slogany pretvoria v tejto kolekcii neformálne oblečenie na elegantné. Dominancia priliehavých trendových džínsov a nohavíc zotrváva aj v tejto sezóne.

Favoritom žien LC Waikiki je v tejto sezóne denim. V námete dámskej kolekcie Woodland vyniká zmes tkanín, kockované vzory a obnosený vzhľad. Sú inšpirované ručným odborným spracovaním a prirodzeným životom. Džínsy a a kombinované texasky sú u dám najobľúbenejšie a predstavujú  najvýznamnejšie miesto v tomto ročnom období.

Námet Woodlandu, v ktorom uvidíme tmavomodrú, zmes sivej, tmavočervenej a ecru farby zahŕňa dlhé kardigány, kockované pončá, šaty a obnosené džínsy. Umiestňuje nadmerné druhy obliekania a nadmerné množstvo pleteného tovaru v zimnom období s námetom zimného snenia. Zmes šedej zvýši dôraz ružovej, ktorá vyniká v zimnom období.

Námet zimného snenia zahŕňa bledoružovú, svetlo ružovú, striebro šedú, šedé a čierne tóny. Poteší jednoduchosťou a eleganciou blúzkami s množstvom detailov, leopardími vzormi a čiernymi džínsami.

Kontaktné údaje: +90-212-657-55-55 info@lcwaikiki.com

ZDROJ LC Waikiki