Med Communications International otvára európsku centrálu v Ženeve, Švajčiarsko

01 September, 2015, 13:00 BST z Med Communications, Inc.

MEMPHIS, Tennessee, 1. septembra 2015 /PRNewswire/ -- Med Communications International dnes oznámili otvorenie svojej európskej centrály v Ženeve, Švajčiarsko. Med Communications International bude pokračovať v rozširovaní svojich služieb do celej Európy z tohto centrálneho miesta.  Vytvorenie prítomnosti v Európe posilňuje záväzok Med Communications byť jednotkou v kategórii globálnych poskytovateľov služieb v oblasti medicínskych záležitostí pre farmaceutický a biotechnologický priemysel ako aj priemysel zdravotníckych pomôcok.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150828/261958LOGO

„Otvorenie ústredia v Ženeve predstavuje významný krok v 17-ročnej histórii našej spoločnosti," povedal Dr. Allen Scoggin, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Med Communications. „Svoj záväzok voči našim globálnym klientom posilňujeme uspokojovaním ich lokálnych potrieb pre nich najvhodnejšími adresnými službami. Sme hrdí na náš dlhodobý zväzok so zdravotníckym priemyslom a veríme, že toto rozhodnutie ďalej rozšíri náš prístup zameraný na klienta."

„Príchod Med Communications International do Ženevy nás teší. Potvrdzuje dynamickú schopnosť nášho regiónu neustále priťahovať komunitu pôsobiacu v medicínskej vede," uviedol Pierre Maudet, štátny radca pre bezpečnosť a hospodárske záležitosti Republiky a kantónu Ženeva. „Med Communications International prináša svoje odborné znalosti a skúsenosti, aby posilnili služby poskytované tomuto priemyslu."

O Med Communications

Med Communications, Inc. je od svojho vzniku v roku 1998 prvotriednym konzultantom a poskytovateľom služieb v oblasti medicínskych informácií. Med Communications si získali dôveru popredných svetových farmaceutických a biotechnologických výrobcov svojimi komplexnými vedecko-informačnými službami a spoločnosť je vedúcim zdrojom presného, stručného a včasného sprostredkovania medicínskych informácií pokrývajúcich širokú škálu terapeutických oblastí. Ďalšie informácie o Med Communications, nájdete na internetových stránkach spoločnosti na adrese www.medcomminc.com.

ZDROJ Med Communications, Inc.

Súvisiace odkazy