Nápravno-výchovné zariadenie vo Virginii si zvolilo spoločnosť Track Group za svojho partnera pre elektronické monitorovanie

06 Október , 2015, 14:14 BST z Track Group

V programe je zahrnuté GPS monitorovanie a biometrické overovanie hlasu viac ako 16 000 delikventov.

SALT LAKE CITY, 6. októbra 2015 /PRNewswire/ -- Track Group, Inc. (OTCQX: TRCK) globálny poskytovateľ špičkových riešení pre monitorovanie a sledovanie pohybu osôb a tovarov dnes oznámila, že podpísala zmluvu s nápravno-výchovným zariadením vo Virginii na poskytovanie služieb elektronického monitorovania pre všetky druhy trestov v rámci tohto zariadenia.

„Táto zmluva je pre nás veľmi dôležitá," povedal Derek Cassell, prezident Track Group pre americký kontinent. „Zmluva s nápravno-výchovným zariadením vo Virginii rozširuje naše pôsobenie do východnej časti USA a posilňuje našu pozíciu poprednej a dôveryhodnej firmy pôsobiacej v oblasti zabezpečovania elektronických monitorovacích zariadení pre delikventov."

V rámci tejto zmluvy poskytne Track Group riešenia založené na GPS a biometrickom overovaní hlasu, ktoré budú sledovať viac ako 16 000 odsúdených a obžalovaných.  Podľa Harolda Clarka, riaditeľa nápravno-výchovného zariadenia vo Virginii: „Výsledkom zmluvy bude zvýšenie bezpečnosti v komunite na základe dokonalejšieho monitorovania delikventov a lepšie výsledky v oblasti nápravy."

Zmluva má trvanie šesť rokov s minimálnym dvojročným obdobím a štyrmi opciami na jednoročné predĺženie. Hodnota zmluvy odhadom dosahuje 11,3 milióna USD.

Okrem iného je v zmluve obsiahnutá aj možnosť spoločného nákupu, ktorá umožní iným organizáciám obstarávať služby bez formálnej súťaže predložených ponúk.

O spoločnosti Track Group:

Spoločnosť Track Group ponúka na mieru šité riešenia pre monitorovanie a sledovanie pohybu  tovaru a služieb. V oblasti kriminálneho trestného súdnictva na celom svete poskytuje svoje služby pomocou najnovších technológií, analytických možností a údajov získaných v reálnom čase.

Viac informácií nájdete na: http://www.trackgrp.com

ZDROJ Track Group

Súvisiace odkazy