Nejlepší lyžařská střediska pro páry, rodiny a skupiny: Zillertal a Chamrousse

22 Marec, 2016, 13:47 GMT z TravelTrex GmbH

KOLÍN NAD RÝNOM, Nemecko, March 22, 2016 /PRNewswire/ --

SnowTrex vyhodnotil 60 000 dat z objednávek v lyžařské sezóně 2015/16, aby zjistil ty nejoblíbenější destinace pro páry, rodiny a skupiny. Zillertal v Rakousku a nízkonákladové rezorty ve francouzském Maurienne a Belledonne obsazují první příčky.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160322/346735 )

Kde tráví evropští lyžařští rekreanti romantické dny na sněhu? Která lyžařská střediska jsou nejlepší pro rodiny s dětmi a čemu dávají přednost skupiny? Organizátor lyžařských zájezdů SnowTrex vyhodnotil okolo 60 000 zákaznických dat a zjistil, kam nejraději směřují evropští milovníci zimních sportů.

Celkové evropské výsledky

Páry objednávaly:

1. Mayrhofen
  2. Hippach
  3. Chamrousse

Rodiny objednávaly:

1. Chamrousse
  2. Valmeinier
  3. Valfréjus

Skupiny objednávaly:

1. Chamrousse
  2. Saint Sorlin
  3. Valmeinier

Fakt, že rodiny a skupiny upřednostňují francouzské destinace, vychází mimo jiné z velmi dobrého poměru ceny a poskytovaných služeb. V rámci mezinárodního srovnání činí rozpočet párů 511 €* na osobu, u rodin 454 €* na osobu a u skupin 412 €* na osobu.

* 1 týden zimní dovolené vč. skipasu

Podrobnější informace naleznete v našich tiskových zprávách: http://tlac.snowtrex.sk/preferovana-strediska/

O SnowTrex.sk:

SnowTrex je značkou společnosti TravelTrex GmbH. TravelTrex patří v Evropě k vedoucím poskytovatelům zimních zájezdů a nabízí dovolenou na lyžích na webových stránkách v 15 jazycích a ve 20 zemích. Zimní dovolená ve více jak 1 500 ubytováních a v 500 střediscích.

- Cross reference: Picture is available at AP Images (http://www.apimages.com) and http://www.presseportal.de/nr/103258/ -

Pro další informace a obrazový materiál k tisku, prosím, kontaktujte:

TravelTrex GmbH
Veronika Figarová