Netmarble prichádza na trh s novou strhujúcou verziou Strážcov galaxie pre MARVEL Future Fight

18 Jún , 2015, 14:00 BST z Netmarble

- Do obehu sa dostáva osem nových postáv Strážcov galaxie a dva nové herné prvky

SOUL, Južná Kórea, 18. júna 2015 /PRNewswire/ -- Netmarble Games dnes oznámil, že na trh vstupuje jeho prvá veľká aktualizácia trháku medzi mobilnými akčnými hrami - RPG, MARVEL Future Fight, v ktorej vystúpia postavy zo Strážcov galaxie. V aktualizácii sa objavia noví hrdinovia a zloduchovia, nové štádium misie ako aj dodatočné herné prvky.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150616/223335

Aktualizácia poskytne hráčom nové zážitky s novými hrdinami aj zloduchmi ako Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Gamora, Drax, Yondu, Nebula a Ronan v kostýmoch inšpirovaných Marvelovým filmom Strážcovia galaxie (Guardians of the Galaxy).

Hráči, ktorí sa budú chcieť dostať k týmto charizmatickým postavám, budú musieť absolvovať nové štádium Špeciálnej misie, v rámci ktorej môžu vyhrávať predmety na odomykanie svojich nových hrdinov a zloduchov.

Pre hráčov, ktorí by si chceli rozšíriť súčasné portfólio postáv, je tu nová možnosť Systému zmeny dimenzie, ktorá umožní nielen prístup k herným postavám, ale odhalí aj novú dimenziu hry. Pomocou tohto systému môžu hráči poraziť svojich šéfov a tí sa môžu kedykoľvek nabúrať do ich prebiehajúceho súboja. To znamená, že hráči sa môžu pobiť so šéfmi ako sú Hulkbuster alebo Black Cat, a získať tým možnosť pridať nové postavy do svojho vlastného portfólia.

Na základe spätnej väzby od užívateľov prešiel aj celkový herný systém úpravami a vylepšeniami. Hráči môžu okrem iného teraz získať svoje obľúbené postavy jednoduchšie a môžu tiež vymieňať časti výstroja v komplexnejšom systéme úpravy postáv.

„„Dúfame, že táto aktualizácia je len prvou lastovičkou zo série obsahových vylepšení a dodatkov vo forme nových postáv," povedal Kwon Young-Shik, výkonný riaditeľ Netmarble. „Pomocou pravidelných aktualizácií budeme užívateľom na celom svete sprostredkúvať väčší zážitok z hry, čím chceme v budúcnosti ešte zvýšiť popularitu MARVEL Future Fight."

Pri tvorbe MARVEL Future Fight bol prítomný aj známy scenárista komiksov Peter David. V tejto hre stretneme 45 herných postáv ako je Iron Man, Thor, Spider-Man a Daredevil. Hráči si môžu vybudovať svoj vlastný tím hrdinov, ktorý bude čeliť zloduchom ako je Doctor Octopus alebo Ultron. Celá hra ponúka akčné dobrodružstvo v grafike špičkovej kvality s inovatívnymi ovládacími prvkami.

Hra uzrela svetlo sveta v apríli tohto roku v 148 krajinách a do dnešného dňa sa dostala medzi desať najlepších hier v 118 krajinách vrátane Kórei, Taiwanu, USA a Spojeného kráľovstva. Necelý mesiac po svojom prvom vydaní už zaznamenala 15 miliónov stiahnutí.

MARVEL Future Fight si môžete zakúpiť kdekoľvek na svete pomocou App Store℠ a Google Play™.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-heroes-united/id955705796
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

Viac informácií o MARVEL Future Fight nájdete na: http://marvelfuturefight.netmarble.com.

Link na YouTube

O Netmarble Games Corporation

Netmarble Games Corp. sa usiluje obohatiť život ľudí ponukou skvelých hier pre publikum na celom svete. Na jeseň roku 2014 sa spoločnosť premenovala z CJ E&M Netmarble na Netmarble Games. Nový názov lepšie vystihuje jej zameranie na sektor hier. Spoločnosť so sídlom v kórejskom Soule a prevádzkami v Severnej Amerike v San Franciscu zabezpečuje pomocou svojej novej divízie Netmarble US, Inc., Netmarble Games Corp. svoj najväčší herný portál v Kórei - Netmarble. Netmarble má viac ako 70 on-line PC hier vrátane špičkovej kórejskej športovej/bejzbalovej hry Magu Magu.  Okrem toho vytvorila niekoľko z najúspešnejších mobilných hier ako je Sedem rytierov (Seven Knights), Skrotenie netvora (MonsterTaming), Krkavec (Raven), Hoď si kockou (Everyone's Marble) a seriál Magu Magu Series. Spoločnosť Netmarble Games Corp. má viac ako 2500 zamestnancov po celom svete ako aj početné štúdiá. Stabilne je hodnotená ako špičkový vývojár a vydavateľ v Ázii a na celom svete, ktorý vydal viac ako 160 hier. Netmarble Games Corp. uzavrela strategické partnerstvo s Tencent Holdings, najväčšou ázijskou internetovou spoločnosťou a firmou NCsoft, známou Microsoft Mobile spoločnosťou, ktoré sa tým stali akcionármi spoločnosti. Viac informácií nájdete na www.netmarble.com.

O Marvel Entertainment

Marvel Entertainment, LLC, dcérska spoločnosť The Walt Disney Company, je jednou z najznámejších spoločností produkujúcich zábavu prostredníctvom celosvetovo renomovanej zbierky postavičiek vybudovanej na osvedčenom portfóliu viac ako 8 000 postáv, objavujúcich sa v rôznych médiách viac ako 75 rokov. Marvel využíva franšízy na svoje postavy v zábavnom priemysle, v oblasti vydávania licencií a vo vydavateľskej činnosti. Viac informácií nájdete na marvel.com. © 2015 MARVEL

ZDROJ Netmarble

Súvisiace odkazy