Špičková expertka na elektronické cigarety a reguláciu nastupuje do manažérskeho tímu spoločnosti Nicopure Labs, LLC

05 August, 2015, 00:40 BST z Nicopure Labs, LLC

TAMPA, Florida, 5. augusta, 2015 /PRNewswire/ -- Spoločnosť Nicopure Labs, LLC, líder vo výrobe náplne e-liquidu a e-cigariet značiek Halo, eVo, Triton a G6 dnes oznámila, že Patricia I. Kovacevic bola menovaná za generálnu právnu zástupkyňu a vedúcu útvaru pre kontrolu dodržiavania legislatívy.

Patricia Kovacevic má rozsiahle skúsenosti z USA a medzinárodného trhu s elektronickými cigaretami a tabakom, zastávala riadiace pozície v oblasti práva a kontroly dodržiavania legislatívy v spoločnostiach Philip Morris International, Lorillard a ITG. Patricia Kovacevic zásadne prispela k získaniu vôbec prvého schválenia nových regulovaných tabakových výrobkov v americkom Úrade pre kontrolu potravín a liečiv (FDA) pred ich uvedením na trh. Kovacevic bude priamou podriadenou zakladateľov Nicopure Labs, LLC, Jeffreyho Stamlera a Jasona Del Giudice, a bude zodpovedať za globálne právne záležitosti a záležitosti dodržiavania legislatívy v spoločnosti, ako aj za aktivity v oblasti verejného poriadku.

„Patricia je svetovou expertkou v kontrole dodržiavania legislatívy a skúsenou líderkou v riadení právnych tímov a záležitostí v rôznych jurisdikciách. Jej profesionálne skúsenosti a osobná angažovanosť v prospech jedinečných príležitostí na zníženie škodlivosti, ktoré prinášajú e-cigarety, z nej robia dokonalého partnera pre neustále rozširovanie sa našej spoločnosti a odvetvia a pre našu angažovanosť za produktové štandardy a súlad s legislatívou. Sme nadšení, že sa Patricia stane súčasťou nášho manažérskeho tímu."

Patricia Kovacevic vyštudovala právo na Columbia Law School a má licenciu na vykonávanie právnickej činnosti v New Yorku a pred Najvyšším súdom USA.

O spoločnosti Nicopure Labs, LLC

Spoločnosť Nicopure Labs LLC so sídlom v Tampe je činná od roku 2009 a je lídrom vo výrobe náplní e-liquidu a e-cigariet s prevádzkami v USA a v Európe. Nicopure Labs nedávno presunula svoju výrobu a distribučnú prevádzku do novonadobudnutých priestorov s plochou približne 9290 m2 v Gainesville na Floride. Nicopure Labs, LLC distribuuje do 110 krajín sveta a rozšírila svoje zastúpenie aj nedávnym otvorením európskeho sídla v Holandsku.

Viac informácií o Nicopure Labs a ich prémiových náplniach e-liquid, vyrobených v USA, alebo o ich inovatívnom rade produktov nájdete na stránke www.nicopure.com - informácie o spoločnosti, alebo www.halocigs.com - infomácie o distribúcii alebo o predajcoch.

KONTAKT: Jason Del Giudice, press@nicopure.com, (888) 425-6649

ZDROJ Nicopure Labs, LLC