Sir Ivan Hampton organizuje podujatie namierené proti šikanovaniu

05 August, 2015, 08:00 BST z Peaceman Productions

NEW YORK, 5. augusta 2015 /PRNewswire/ -- Umelec Sir Ivan usporiada svoje výročné podujatie s názvom Hamptons extravaganza na oslavu úspechu svojho ostatného hitparádového hitu Kiss All the Bullies Goodbye (Dajte pusu na rozlúčku všetkým šikanujúcim), ktorý produkoval Paul Oakenfold a interpretovala Taylor Dayne. Podujatie nazývané Sir Ivan's Royal Tea Dance sa uskutoční v sobotu 22. augusta na hrade Sira Ivana, ktorý bude vyzdobený v duchu Štúdia 54, ikonického newyorského nočného klubu, kde si v harmónii každý večer chodia zatancovať ľudia zo skupiny LGBT aj heterosexuáli. Hrad bude pri tejto zvláštnej príležitosti žiariť LED-diódami vo farbách dúhy, presne tak isto ako Biely dom v deň, keď sa stali legálne svadby homosexuálov. Hostia budú oblečení v kostýmoch členov kapely Village People, pretože práve táto hudobná skupina je najvýstižnejším symbolom témy rôznorodosti, vzájomnej akceptácie a lásky.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150303/179367
Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150804/254394
Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150804/254409LOGO
Video - http://youtu.be/jz-7LfMHyZM

Sir Ivan je synom Siggi B. Wilziga, ktorý prežil holokaust, a tak dobre vie, čo môže spôsobiť agresivita a nevraživosť k ostatným a aké dlhotrvajúce môžu byť jej dôsledky. Z tohto dôvodu vznikla v roku 2005 aj nadácia Peaceman Foundation, ktorá bojuje proti všetkým druhom diskriminácie a pomáha najmä mladým ľuďom spomedzi LGBT, ktorí sa stali obeťami útokov a šikanovania. Sir Ivan a jeho Peaceman Foundation už darovali viac ako 200 000 USD na charitatívne účely boja proti šikanovaniu. V roku 2012 daroval Sir Ivan a jeho Peaceman Foundation 100 000 USD na realizáciu projektu Trevor Project, ktorý poskytuje krízovú intervenciu a snaží sa o prevenciu pred samovraždami mladých ľudí zo skupiny LGBT.

V súvislosti s novým vydaním popového singlu Kiss All The Bullies Goodbye darovali Sir Ivan a jeho Peaceman Foundation dodatočných 100 000 USD desiatim kľúčovým mimovládnym organizáciám, ktoré bojujú proti šikanovaniu a intolerancii. Patria medzi ne: projekt It Gets Better (Bude to lepšie); the Gay (Homosexuál), Lesbian & Straight Educational Network (Vzdelávacia sieť pre lesby a heterosexuálov); nadácia Born This Way (Takto narodení); Pacer's National Bullying Prevention Center (Pacerovo národné centrum prevencie proti šikanovaniu); Parents & Friends of Lesbians & Gays (Rodičia a priatelia lesieb a homosexuálov); Stomp Out Bullying (Vymaň sa zo šikany); Campus Pride (Univerzitný pochod); Love is Louder/The Jed Foundation (Láska je hlasnejšia od Nadácie Jed), the Anti–Defamation League (Liga proti hanobeniu) a projekt Trevor. Video k piesni Kiss All The Bullies Goodbye režíroval Erik White, víťaz ceny MTV a BET a výnosy z jeho sledovanosti, streamov a stiahnutí budú venované iniciatívam namiereným proti šikanovaniu.

Pozvanie platí pre zástupcov médií (kyvadlová doprava z New York City je zabezpečená).

Viac informácií získate na tejto adrese:
Marisa Hebert, R. Couri Hay Creative Public Relations, +1-212-580-0835, marisa@rcourihaycpr.com

ZDROJ Peaceman Productions