Stewart & Stevenson menuje nové vedenie distribúcie

12 Február, 2016, 14:05 GMT z Stewart & Stevenson LLC

HOUSTON, 12. februára 2016 /PRNewswire/ -- Stewart & Stevenson LLC dnes oznámil menovanie Johna Merrifielda do pozície prezidenta globálnej distribučnej siete spoločnosti. Pán Merrifield bol prezidentom spoločnosti Florida Detroit Diesel Allison, promoval na univerzite v Missouri a dlhé roky pracoval v oblasti distribúcie. Zastával tiež funkciu viceprezidenta v spoločnosti Daimler Trucks Severná Amerika a riaditeľa spoločnosti Sterling Truck Corporation a Western Star Truck Corporation. Pán Merrifield vo funkcii vystrieda Billa Simmonsa, ktorý odchádza do penzie.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160211/332583LOGO

Spolu s menovaním pána Merrifielda spoločnosť oznámila aj skutočnosť, že pán John Farmer, prezident firmy Atlantic Detroit Diesel Allison pre severovýchodný región Spojených štátov, postúpil do funkcie výkonného viceprezidenta pre pobočky Stewart & Stevenson Distribution.

Stewart & Stevenson so sídlom v Houstone je popredným poskytovateľom špecializovaného vybavenia a popredajných súčastí a služieb pre globálny ropný, plynový, námorný a stavebný priemysel, výrobu energie, dopravu, manipuláciu s materiálom, baníctvo, poľnohospodárstvo a iné odvetvia. Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.stewartandstevenson.com.

Kontakt : Chris Archie
kancelária prezidenta