Taisys, Mobisphere a Indosat Ooredoo oznamujú partnerstvo v rámci GreenRoam Alliance

18 Február, 2016, 07:00 GMT z Taisys Technology

TAIPEI, Taiwan, 18. februára, 2016 /PRNewswire/ -- Taisys a jej partner Mobisphere oznámili, že Indosat Ooredoo pripojil k platforme slimduet® od GreenRoam Alliance svoj systém predplatených mobilných služieb. Spolupráca bude oficiálne oznámená 23. februára 2016 na podujatí Mobile World Congress v stánku CS73 o 11.00.

Platforma slimduet® je prvý komerčný eSIM ekosystém na svete, ktorý umožňuje virtuálne doručenie predplatených SIM kariet. Pomocou platformy slimduet® od firmy Taisys sa tradičný distribučný kanál SIM kariet spoločnosti Indosat Ooredoo SIM transformuje na digitálny. Návštevníci Indonézie si teraz môžu kúpiť a stiahnuť lokálne predplatené služby od Indosat Ooredoo pomocou aplikácie slimduet® APP.

Prezident firmy Taisys, Jason Ho poznamenal: „Sme radi, že môžeme privítať Indosat Ooredoo ako najnovší prírastok ku GreenRoam Alliance. Členovia aliancie majú prístup k našim komplexným produktom v oblasti telekomunikácií a k riešeniam vytvoreným na pomoc operátorom pri prekonávaní prekážok na trhu a tvorbe nových zdrojov príjmov pomocou inovácie a overenej technológie. Veríme, že zainteresované spoločnosti budú úzko spolupracovať a rozvíjať obchodné stratégie."

Prezident a riaditeľ spoločnosti Ooredoo, Alexander Rusli dodal: „Tešíme sa z tohto partnerstva. Spojenectvom s GreenRoam Alliance obohacujeme profil indonézskeho lídra v oblasti digitálnych telekomunikačných technológií, ktorý bude môcť poskytovať slimduet® ako virtuálne distribučné riešenie našich SIM kariet pre 10 miliónov medzinárodných turistov navštevujúcich každoročne Indonéziu. Od nášho znovuzrodenia v novembri 2015 Indosat Ooredoo stále prináša inovácie a toto riešenie naše trhové a obchodné možnosti ešte rozšíri."

O spoločnosti TAISYS

Taisys Technologies Co. Ltd., člen GSMA a ETSI, je svetovým lídrom poskytujúcim riešenia mobilnej konektivity a vertikálnych integračných služieb pomocou patentovanej technológie SIMoME pre rôzne odvetvia. TAISYS slimduet® zabezpečuje pre turistov na celom svete služby roamingu vo viac ako 200 krajinách. Platforma slimduet® je tiež prvým živým ekosystémom užívateľov technológie eSIM. Taisys uvádza na trh iniciatívu GreenRoam Alliance, ktorá má predísť hrozbám straty zákazníkov a príjmov z dôvodu problémov s OTT službami, narušenými cenami a zmenšujúcimi sa maržami a má tiež pomôcť v otázke neutrality siete. Taisys má svoje sídlo a prevádzku pre výskum a vývoj v Taiwane, Číne, Hong Kongu, Singapure, Indii a Južnej Afrike.

O spoločnosti Indosat Ooredoo

Indosat Ooredoo buduje poprednú indonézsku telekomunikačnú spoločnosť umožňujúcu prístup a lepšiu konektivitu pre každého občana aj podnik. Indosat Ooredoo poskytuje mobilné služby, pevné linky, dátovú komunikáciu a internet (MIDI) pre fyzické osoby aj malé a stredné podniky. Akcie spoločnosti Indosat sú kótované na indonézskej akciovej burze (IDX: ISAT).

Kontakt pre médiá:

Taisys