Největší výstava nanotechnologií v Koreji „NANO KOREA 2015"

01 Červen , 2015, 13:30 BST Od NANO KOREA Secretariat

- Uskuteční se v centru COEX od 1. července a zúčastní se jí 350 společností

- Šest výstav nanotechnologie, technologie mikro/mikro-elektro-mechanické (MEMS), laserové, rozvinuté keramiky, 3D tisku a bioniky

SOUL, Jižní Korea, 1. června 2015 /PRNewswire/ -- NANO KOREA 2015, 13. mezinárodní sympozium nanotechnologií a veletrh nano-konvergence v Koreji se bude konat od středy 1. července do pátku 3. července v centru COEX v Soulu za účasti přibližně 350 společností z 18 zemí a regionů a vládních organizace. „NANO KOREA", která se každoročně koná od roku 2003, je hlavní nanotechnologickou událostí v Koreji, je pod záštitou ministerstva obchodu, průmyslu a energie a ministerstva věd, IKT a plánování a je řízena organizačním výborem NANO KOREA.

NANO KOREA je dokonalým místem pro vyhledání obchodních příležitostí, kde si účastníci mohou vyměňovat zkušenosti a spolupracovat na zlepšování produktů a postupů, dále rozvíjet nové trhy díky konvergenci mezi nanotechnologiemi a ostatními pokročilý technologiemi.

Na veletrhu budou plně vystaveny nanomateriály, části a systémy vyvinuté s nanotrubicemi CNT a grafenem. Budou zde také prezentovány techniky nanoanalýzy, provozní a výrobní zařízení stejně jako zařízení na výrobu polovodičů.

Uskuteční se zde také výstavy pěti z nejnovějších technologií. Budou to mikro a mikro-elektro-mechanické technologie (MEMS) pro kompaktní a inteligentní systémy, laserové technologie pro rozvoj výrobků s přidanou hodnotou, pokročilá keramika, pokročilý 3D tisk a lékařské inženýrství.

V tomto roce navštíví veletrh účastníci z 18 zemí a regionů, včetně Japonska, pevninské Číny, Německa, Tchaj-wanu a Velké Británie. Velké podniky z Koreje, jako jsou Samsung a LG, dále výzkumné laboratoře včetně KIST a KIMM, představí své nejnovější výsledky výzkumů spolu s technologiemi a souvisejícími výrobky.

Sympozium se bude konat za účelem prodiskutování nejnovějších technologických trendů a výsledků výzkumu. Hlavní projevy budou mít prezident Hyundai Motor Company pan Moon-sik Kwon a prezident Čínské akademie věd pan Chunli Bai a celkem bude představeno přibližně 1 000 výsledků výzkumů.

„NANO KOREA nabízí obchodní příležitosti pro rozšiřování poznatků z výzkumu nanotechnologií, podporuje také výměnu informací," řekl člen organizačního výboru NANO KOREA. „Tohoto veletrhu se zúčastní instituty a společnosti z vedoucích zemí, jako jsou Japonsko, Čína a Velká Británie. Vynaložíme veškeré úsilí, abychom tuto událost zorganizovali jako výstavu ve světovém měřítku, abychom tak oživili výměnu technologií a výrobků v Koreji a na celém světě."

Více informací na téma „NANO KOREA 2015" naleznete na www.nanokorea.or.kr

ZDROJ NANO KOREA Secretariat