PRODUKTY A SLUŽBY

PR Newswire ponúka služby a riešenia pre podniky, projekty a rozpočty akejkoľvek veľkosti

Odborníci na PR a komunikáciu pracujú pod stále narastajúcim tlakom dokazovania úspešnosti svojich kampaní. So svojou rozsiahlou ponukou profesionálnych riešení vám PR Newswire môže pomôcť získať informácie, šíriť vaše posolstvo a merať dopad, aby ste boli vždy krok pred konkurenciou.

Distribúcia

Zvýšte pokrytie médiami a viditeľnosť vyhľadávania využívaním najväčšej a najdôveryhodnejšej mediálnej distribučnej siete tlačových agentúr, odvetvových organizácií, webových stránok a kanálov sociálnych médií. Pri každej kampani zaručujeme, že váš obsah doručíme do národných, regionálnych a odvetvových médií.

Multimédiá

Váš článok môže vyniknúť viac a vytvoriť hlbšie vzťahy s publikom, ak využijete multimediálny obsah - videá, fotografie, infografiku a audio klipy. Naše multimediálne tlačové správy sú mikrostránky jednotlivých značiek priateľské voči optimalizácii pre vyhľadávače, ktoré prinášajú váš obsah a môžu byť distribuované cez našu globálnu sieť.

Cision Communications Cloud™

Cision Communications Cloud™ ponúka sofistikované platformy jednoduché na používanie pri komunikácii s vplyvnými osobami v oblasti médií a tvorbe atraktívneho obsahu.

Monitoring

Získajte prehľad o tom, čo sa povedalo o vašej značke, o konkurencii a celom odvetví prostredníctvom rôznych online, sociálnych, tlačových a vysielacích kanálov a nástrojov či metriky zachytávajúcej dynamiku a odhaľte hodnotné mediálne informácie.

Začnite kampaň už dnes

Kontaktujte nás a zistite, ako riešenie PR Newswire môžu pomôcť dosiahnuť vašich strategických cieľov.