121doc - En Av De Ledande Online Klinikerna I Sverige

Aug 22, 2012, 05:48 ET from Top Care Ltd

LONDON, August 22, 2012 /PRNewswire/ --

121doc startades år 2004 och har sedan dess vuxit till att bli ett av de ledande onlineapoteken på marknaden. Vi jobbar efter nyckelord som snabbhet, diskretion och säkerhet med leverans inom 48 timmar, diskreta paket som inte avslöjar sitt innehåll och sammarbeten med digitala certifikat som skyddar våra kunders personliga uppgifter. Vi har många återkommande kunder varje år men är det första gången du handlar mediciner online är detta en trygghet att känna till. Känner du dig ändå osäker är vår kundtjänst tillgänglig vardagar mellan 10-19 och de hjälper dig gärna med din order direkt över telefonen.

Förutom att erbjuda behandlingar för vanliga sjukdomar och problem finner du även mängder av hjälpfull information om dem i vår sitemap. Här kan du förhoppninsgvis hitta svar på de eventuella frågor du har.

Säkerhet och förtroende

De apotek vi arbetar med är certifierade och finns runt om i Europa och innan de skickar ut ett läkemedel till någon av våra kunder måste de uppfylla vissa krav. Ingen under 18 år får till exempel beställa från 121doc och alla våra patienter måste också ha ett recept på läkemedlet de är i behov av. Detta kan du ansöka om direkt på siten genom att fylla i en kort läkarkonsultation som sedan granskas av en av våra läkare. Först efter att ha godkänts här kan apoteket skicka ut medicinen till dig.  

Även om du tycker det är jobbigt att prata med din läkare om vissa problem kan det vara en bra ide att i alla fall rådgöra med en ibland. Om du till exempel ska börja med p-piller kan det räcka med att tala med en sköterska om vilka alternativ som finns och sedan läsa om de vi erbjuder för att hitta det som passar dig bäst. Även vid andra tillfällen kan det här vara en bra ide och vi är noga med att uppmana våra kunder till detta.

Behandlingar

På 121doc kan du hitta hjälp mot några av de vanligaste svenska folksjukdomarna för både män och kvinnor. Ett av de vanligaste problemen vi erbjuder behandling för är impotens. Impotens eller erektionsproblem är väldigt vanligt bland män i alla åldrar och har ofta en mycket negativ inverkar på den drabbade mannens livskvalite.  Har du problem med övervikt eller kämpar med att sluta röka kan du även finna hjälp för det hos oss på 121doc.se.  Förutom de nämnda kan du hitta över 20 behandlingar för allt från för tidig utlösning till könssjukdmar och perod delay för att försena din mens.

Det har blivit mer och mer populärt att shoppa på nätet bland de svenska folket, detta gäller också när det kommer till läkemedel. Du slipper sitta i väntrum hos läkaren i timmar och ibland kan det också vara skönt att slippa berätta om sina problem personligen. Vi på 121doc är också stolta över att vi skiljer oss från många andra i samma branch genom att bara sälja äkta läkemdel som endast skrivs ut om du uppfyller kraven för ett recept.

SOURCE Top Care Ltd