Anoto Group AB (publ.) lanserar sin nya produkt Anoto Live™ forms i Europa och USA

Mar 20, 2013, 04:00 ET from Anoto

-- Helhetslösningar för dokumenthantering i realtid hjälper organisationer att leverera handskrift i olika elektroniska format var som helst i världen på bara några sekunder

LUND, Sverige, 20 mars 2013 /PRNewswire/ -- Anoto, världsledande inom lösningar för digitalt skrivande, meddelar idag att produkten Anoto Live™ forms nu finns tillgänglig för omedelbar leverans i Europa och USA.
Anoto Live ™ forms hjälper organisationer att förenkla och påskynda pappersbaserade processer för datafångst.

(Logotyp:  http://photos.prnewswire.com/prnh/20130102/NE35029LOGO )

Anoto Live™ forms är ett modernt alternativ för organisationer som vill effektivisera sina affärsprocesser utan att behöva göra stora investeringar i nya system och användarutbildning. Användarens handskrift tolkas till levande information med hjälp av den tekniska lösningen som bygger på digitala pennor. Informationen kan sedan tillgängliggöras för back-office-system i flera olika dataformat. Förutom den tolkade informationen så skapas även en bild av formuläret, vilket gör lösningen optimal för signaturer och ritningar. I kombination med produkter från oberoende mjukvaruleverantörer skapar Anoto Live™ forms-lösningen verktyg som möjliggör att digital skrift på ett enkelt sätt kan integreras i befintliga processer, vilket ger en robust lösning med mänskliga och ekonomiska fördelar som kan mätas som avkastning på investeringen.

Den nya produkten är ett resultat av Anotos förvärv av datafångst-specialisten Ubisys 2012 och visar på de båda företagens samarbete för att skapa en världsomspännande lösning som erbjuds till både kunder och affärspartners, och som kombinerar överlägsen teknik med omfattande kunskap och erfarenhet av kundernas behov.

"Anoto Live™ forms är ännu ett exempel på hur vi uppfyller vårt löfte att integrera våra affärspartners lösningar i Anotos övergripande erbjudande," säger Stein Revelsby, VD Anoto Group AB. "Den nya produkten möjliggör för organisationer att göra handskrift digital och därigenom kan de förbättra sina informationsflöden utan att behöva göra några stora förändringar av existerande affärsprocesser. Detta resulterar på kort tid i mätbar avkastning på investeringen".

Lösningen används inom ett brett spektrum av vertikala marknader såsom hälso- och sjukvård, fältarbete, transport och logistik, bank och finans, med flera. För mer information vänligen besök www.anoto.com.

Anoto Group AB
Anoto Group är världsledande inom digital penn- och pappersteknologi och är skapare av det första kommersiella systemet för digitala pennor och papper, vilket möjliggör snabb och pålitlig överföring av handskriven text till digital form. Anoto verkar genom ett globalt partnernätverk som fokuserar på användarvänliga lösningar för effektiv insamling, överföring och lagring av data inom olika affärsområden som t.ex. vård, bank och finans, transport och logistik samt utbildning. Anoto Group har ca 110 anställda och har sitt huvudkontor i Lund (Sverige). Bolaget har även kontor i Amsterdam (Nederländerna), Guildford samt Wetherby (Storbritannien), Boston (USA) och Tokyo (Japan). Anoto Group AB:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm Small Cap-lista under tickern ANOT. För mer information: www.anoto.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Stein Revelsby, VD
Anoto Group AB
+46(0)733-45-12-05

SOURCE AnotoRELATED LINKS

http://www.anoto.com