CoreMedias lösning visas vid SAPPHIRE® NOW vilken ger enastående möjligheter för engagemang och intäkter på nätet för användare av SAP® Customer Relationship Management, Web Channel och eCommerce

Oct 30, 2012, 03:00 ET from CoreMedia

HAMBURG, Tyskland och LONDON, October 30, 2012 /PRNewswire/ --

Hall 10 - Monter 1084, IFEMA Feria de Madrid, 13-15 november

CoreMedia, ett ledande bolag för Web Content Management (WCM), kommer att visa upp sin kraftfulla kontextuella marknadsföringslösning, LiveContext, för företag som använder mjukvaran SAP Web Channel Experience Management på konferensen SAPPHIRE® NOW som hålls i Madrid, 13-15 november 2012. CoreMedia LiveContext hjälper organisationer att låsa upp flerkanaliga eCommerce-möjligheter hos sina SAP Web Management Channel Experience-applikationer och utnyttja kontextuella uppgifter för att skapa mer engagerande kundupplevelser på nätet.

Besökare till montern CoreMedia Showcase Booth (#1084) kommer att kunna se demonstrationer live om hur CoreMedia LiveContext hjälper företag att använda SAP® Web Channel Experience Management för att optimera deras försäljning på nätet och marknadsföringsprestanda genom att genomsyra varje aspekt av deras kunders upplevelse online med rik, kontextuell försäljningsinformation.

CoreMedias unika styrkor inom kontextualisering möjliggör sammanhangsenlig information att införlivas i e-handelsdialogen och omvandla shoppingprocessen till en adaptiv handelsupplevelse. Marknadsföringsanvändare ges möjlighet att skapa överlägsna onlineupplevelser för att öka engagemang, påskynda tiden för inköp och förbättra kundernas lojalitet samt mobilisera de befintliga investeringarna i SAP-lösningar.

"Vi ser fram emot att visa hur LiveContext tillför ett verkligt mervärde till SAP Web Management Channel Experience-distributioner genom att anpassa upplevelsen som erbjuds online efter varje kunds behov och situation", säger Gerrit Kolb, CoreMedias koncernchef. "LiveContext innebär att användare av applikationer för SAP Web Channel Experience Management kan ta hänsyn till viktiga faktorer som mobilitet, sociala nätverk, kundhistorik och geografisk position - att optimera engagemanget på nätet och möjliggöra positiva interaktioner i varje skede av köpcykeln."

"Vi är stolta över att vara en partner till SAP och att driva leverans av mycket relevant, kontextuell marknadsföringsinformation, och vi ser fram emot att hjälpa organisationer som deltar vid SAPPHIRE NOW i Madrid hitta nya sätt att se till att deras webbkanaler kan stödja relevant och genomförbara upplevelser för alla deras kunder", fortsatte han. "Med LiveContext och SAPWeb Channel Experience Management förser CoreMedia och SAP organisationer med en kraftfull metod för att låsa upp kraften i kontextualisering i alla sina kanaler på nätet."

SAP Web Channel Experience Management är ett webbaserat kanalprogram som ger ett komplett utbud av funktioner för e-marknadsföring, e-handel och e-tjänster för att skapa och distribuera webbutiker som en lönsam försäljnings-, service- och interaktionskanal.

Om CoreMedia

CoreMedia är en ledande leverantör av mjukvara för Web Content Management (WCM) till organisationer som kräver engagerande, sammanhangsdrivna nätupplevelser för sina kunder - oavsett kanal eller utgångspunkt. Bolagets WCM-svit erbjuder ett unikt affärsvärde genom att sömlöst integrera tillgångar som digitala och sociala medier, öka redaktionell produktivitet och snabba på marknadsintroduktionstiden i komplexa miljöer. Som ett resultat kan företagen effektivare genomföra sina online-strategier för att engagera användarna, bygga kundlojalitet och slutligen få större intäkter och lönsamhet.

CoreMedia etablerades 1996 och har huvudkontor i Hamburg, Tyskland, med kontor i San Francisco, London och Singapore. Bland CoreMedias kunder återfinns globala varumärken såsom American Association of Medical Colleges (AAMC), Australian Broadcasting Corporation (ABC), Bertelsmann, BILD, CLAAS, Continental, EPCOS, Deutsche Telekom, Internet Broadcasting, O2 och Singapore Press Holdings.

För mer information om CoreMedia, besök http://www.coremedia.com

SAP och alla SAP-logotyper är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör SAP AG i Tyskland och många andra länder.

Alla andra produkter och tjänster som nämns är varumärken som tillhör respektive företag.

Cheryl Billson
+44(0)7791-720460
Cheryl.billson@commacomms.com

SOURCE CoreMedia