EuroJackpot når rekordutdelning på 29 miljoner euro på fredag

Jan 25, 2013, 02:00 ET from Lottoland.com

LONDON, January 25, 2013 /PRNewswire/ --

Lottoland erbjuder en försmak av EuroJackpot

Lotteriet EuroJackpot har uppnått en rekordjackpot på 29 miljoner euro, cirka 24,3 miljoner pund, och reglerna kräver att jackpotten måste  betalasut denna fredag, den 25 januari 2013.

På fredag ​​hålls EuroJackpots 13:e dragning och den kommer att bli lyckosam för vissa. Jackpotten har de tolv senaste omgångarna överförts till nästa dragning och nu vuxit till en ny rekordsumma. Detta tvingar arrangörerna att dela ut pengar.

På Lottoland.com kan spelarna redan nu få en försmak av EuroJackpot-lotteriet och köpa lotter till rekordutdelningen på 29 miljoner euro. Spelare från Kroatien, Island, Lettland, Litauen, Norge och Sverige behöver inte vänta till nästa vecka då EuroJackpot börjar säljas i deras länder, eftersom de då skulle gå miste om fredagens stora dragning.

Dragningen den 1 februari blir på minst 10 miljoner euro efter fredagens påtvingade utdelning. Det aktuella rekordet för en EuroJackpot-utbetalning uppgår till 26 miljoner euro, som betalades ut till en lycklig tysk spelare i augusti 2012.

Det är värt att notera att oddsen att vinna EuroJackpots högvinst är ungefär 1:59 miljoner, medan EuroMillions odds är betydligt högre på 1:117 miljoner. Med 245 miljoner invånare i de allt fler länder som deltar i EuroJackpot är det bara en tidsfråga innan EuroJackpot hinner ikapp EuroMillions-lotteriet i form av jackpotstorlekar och antal miljonärer.

Lottolands spelare kan vara lugna och följa sina lotteridrömmarar i trygg vetskap om att deras jackpotvinster har teckning och är garanterade.

Om Lottoland.com:

Lottoland.com erbjuder spelareett lagligt sättatt delta ilotterier på nätet såsom Euro Millions och EuroJackpot. Lottoland har en officiell licens från UK Gambling Commission, som uppfyller EU-lagstiftningen och tillämpar kraftfulla åtgärder för att säkerställa att åldersgränsen hålls.

URL: http://www.lottoland.com

SOURCE Lottoland.com