Geen bezwaar tegen definitieve gunning Thialf

Mar 19, 2014, 11:09 ET from Ballast Nedam

NIEUWEGEIN, Nederland, March 19, 2014 /PRNewswire/ --De rechter heeft vandaag in kort geding geoordeeld dat er geen bezwaar is tegen definitieve gunning van de vernieuwbouw van Thialf aan Ballast Nedam. De voorlopige gunning voor de vernieuwbouw van het Thialf-stadion in Heerenveen heeft Ballast Nedam op 23 december 2013 bekend gemaakt.

Met deze positieve uitspraak van de rechter staat niets meer het voornemen tot gunning in de weg. Naar verwachting zal Thialf op 21 maart tot definitieve gunning overgaan.


Ballast  Nedam werkt aan integrale projecten in Nederland op de vier werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Binnen deze focus richten we ons op de nichemarkten industriebouw, offshore windmolens, secundaire grondstoffen en alternatieve brandstoffen. Op een aantal expertisegebieden zijn we ook internationaal actief. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van NYSE Euronext.

Ballast Nedam kiest voor levenscyclus denken en doen: wij ontwikkelen, realiseren, beheren en hergebruiken. We zijn langdurig betrokken bij beheer, onderhoud en exploitatie van projecten en organiseren financiële haalbaarheid. Onze toeleverende en specialistische bedrijven leveren onderscheidend vermogen door innovatie, kostenleiderschap en inkoopkracht. Het aanbod van Ballast Nedam verschuift naar modulaire producten en specifieke product-marktcombinaties met meer toegevoegde waarde.

Ballast Nedam realiseert blijvende kwaliteit in combinatie met lagere levenscycluskosten voor zijn klanten en de samenleving. http://www.ballast-nedam.nl

SOURCE Ballast Nedam