Gordon Brothers Group säljer alla pappersbearbetningsmaskiner från förädlingsföretaget Sabin Robbins

May 22, 2015, 11:21 ET from Gordon Brothers Group

BOSTON, 22 maj, 2015 /PRNewswire/ -- Gordon Brothers Group, ett globalt rådgivnings-, omstrukturerings- och investeringsbolag med inriktning mot sektorerna industri, konsumentprodukter och detaljhandel, meddelade i dag att de har blivit anlitade av förädlingsföretaget Sabin Robbins för att avyttra all utrustning vid företagets pappersbearbetningsanläggning i Mansfield, Ohio, USA.

Sabin Robbins är ett 130 år gammalt, ledande förädlingsföretag med full service som specialiserar sig på inköp, lager, förädling och distribution av papper i blandade varupartier och återvunna pappersrester.  Företaget har levererat anpassade förädlade pappersprodukter till sin nationella kundbas inom pappers-, tryckeri- och förpackningsbranschen.

Bland utrustningen finns flera olika pappersbearbetningsmaskiner och utrustning, till exempel arkskärmaskiner från Maxson och Clark-Aiken, gaffeltruckar från Mitsubishi och Caterpillar, datoriserade pappersskärare, omrullningsmaskiner från Cameron, en krympplastmaskin med automatisk huv, ett tryckluftsystem, elektrisk saxlyft, rullsåg samt ett komplett återvinningssystem för pappersrester.

"Flera av de toppmoderna pappersbearbetningsmaskinerna och utrustningen lägger vi omedelbart ut till försäljning", sa Jim Lightburn, VD för Commercial & Industrial-avdelningen på Gordon Brothers Group. "Vi är glada att Sabin Robbins anförtrodde oss det här projektet och med tanke på vår stora erfarenhet av avyttringar inom den här sektorn känner vi oss helt trygga med att vi snabbt och lätt kommer att hitta köpare för att slutföra transaktionerna."

Commercial & Industrial-avdelningen på Gordon Brothers Group kommer omedelbart att inleda förhandlingar om försäljning av all utrustning. En lista över all tillgänglig utrustning finns på www.gordonbrothers.com/sabinrobbins

Om Gordon Brothers Group
Gordon Brothers Group (www.gordonbrothers.com) grundades 1903 och är ett globalt rådgivnings-, omstrukturerings- och investeringsbolag med inriktning mot sektorerna detaljhandel, konsumentprodukter, industri och fastigheter. Gordon Brothers Group maximerar värdet för både välmående företag och företag i blåsväder genom att köpa eller sälja alla typer av tillgångar, lösa ut leasingavtal, värdera tillgångar och driva företag under längre perioder.  Gordon Brothers Group genomför årligen transaktioner och värderingar till ett värde av mer än 70 miljarder USD.  Från och med november 2014 tillhandahålls även lånefinansiering av Gordon Brothers Finance Company (www.gbfinco.com).

Om Sabin Robbins
Sabin Robbins grundades 1884 och är ett specialiserat förädlings-/handelsföretag med huvudkontor och tillverkningsanläggning i Mansfield, OH. Företaget är specialiserade inom inköp, lager, förädling och distribution av nytt papper, papper i blandade varupartier och återvunna pappersrester.

SOURCE Gordon Brothers GroupRELATED LINKS

http://www.gordonbrothers.com