Halcyon presenterar Document Management System v3.0 för IBM i

May 07, 2012, 05:00 ET from Halcyon Software

PETERBOROUGH, England, May 7, 2012 /PRNewswire/ --

Garanterar tillförlitlig arkivering, snabb inhämtning, förpackning och distribution av affärsinformation, dokument och rapporter som hålls i buffrade filer på IBM i-systemet

Programvaruleverantören för systemhantering, Halcyon Software, presenterade idag en ny produkt: Document Management System v 3.0 för IBM i-plattformen.

Document Management System v 3.0 är ett omfattande programpaket som garanterar tillförlitlig arkivering, snabb inhämtning, förpackning och distribution av affärsinformation, dokument och rapporter som finns i buffrade filer på IBM i-systemet.

Företag kan dra nytta av att väsentligt minska kostnaderna för vad som traditionellt är en arbetsintensiv verksamhet inom organisationen, nämligen hantering, framtagning, ompaketering och distribution av relevant information till användarna så att de kan göra sitt jobb effektivt. Kostnadsbesparingar vinns också genom snabb inhämtning och leverans av information i rätt format till externa kontakter, inklusive kunder och leverantörer.

Viktiga funktioner inkluderar indexering av alla arkiverade filer för snabb inhämtning, ett lättanvänt webbanvändargränssnitt som inte kräver någon specialistkompetens av IBM i, en "anteckning" som markerar viktig information om en viss fil som direkt kan ses av behöriga användare och en utformning för överlagring för att anpassa rapporter och skapa överlagring för utskrift av fakturor, ordrar, fraktsedlar etc. Lösningen har också en segmenterings- och buntningsfunktion som kan skapa deluppsättningar av stora rapporter för att distribueras till fördefinierade mottagarlistor.

Programvaran utför åtgärder på buffrade filer utan något behov av programändringar såsom att automatiskt e-posta en rapports sammanfattningssida eller omvandla dem till PDF-filer eller HTML-webbsidor.

John Dominic, vice-vd för försäljning, sade: "Halcyon har gjort en betydande investering i Document Management System-mjukvaran. Vi har samarbetat med IBM i-webbplatser för att skapa en affärslösning som erbjuder automatisk arkivering, indexering och supersnabb inhämtning av viktig information. Det nya webbaserade gränssnittet moderniserar och förenklar en traditionellt arbetsintensiv verksamhet och sparar betydande kostnader."

Document Management System v3.0 är tillgänglig omedelbart. Prissättning är stegvis och baseras på IBM-processorgrupperna. Halcyon driver en policy för rättvis prissättning så att om kunderna ökar sitt Commercial Processing Workload (CPW)-betyg för IBM-hårdvaran sker ingen höjning av avgiften för programvaruuppgradering, vilket ger en långsiktig kostnadstrygghet.

För mer information besök http://www.halcyonsoftware.com/dms

Om-Halcyon Software

Halcyon Software är en global ledare inom systemhanteringsprogramvara med lösningar som stöder IBM® affärssystem, inklusive IBM i®, AIX® samt Windows® och Linux®-plattformarna.

Halcyon levererar beprövade lösningar och bra kundsupport för övervakning, hantering och automatisering av IT-drift för att avsevärt minska kostnaderna. Datacenter vid stora IT-outsourcingföretag, små och medelstora företag och offentligsektor förlita sig på mjukvara från Halcyon Software för att säkerställa att deras verksamhetskritiska system, centrala applikationer och tjänster är tillgängliga dygnet runt.

Halcyon har kontor i Storbritannien, USA och Australien och ett världsomspännande nätverk av partners och distributörer som stöder Europa, Mellanöstern, Afrika, Amerika och Asien med Stillahavsterritorierna.

KONTAKTER
Carole Chandler
Halcyon Software
+44(0)1733-234995
carole.chandler@halcyonsoftware.com

SOURCE Halcyon Software