Halcyon Software lanserar ny systemhanteringslösning för multiplattformar för den japanska marknaden

Oct 18, 2012, 06:56 ET from Halcyon Software

PETERBOROUGH, Storbritannien, October 18, 2012 /PRNewswire/ --

Halcyon Software, världsledande inom programvara för systemhantering, har nu offentliggjort den första produkten i sin klass som helt stöder det japanska språket.  Halcyon fick hjälp av Solpac, företagets Tokyo-baserade strategiska partner och en ledande leverantör av konsulttjänster och specialiserade programvarulösningar för den japanska IBM-servermarknaden i mellansegmentet. Solpac kommer att tillhandahålla Halcyon Softwares kompletta utbud av plattformsoberoende övervaknings- och automatiseringsprodukter till japanska företag som använder IBM:s Power Systems-programvara samt Windows- och Linux-servrar i hela Japan, Thailand och Vietnam.

Hiroshi Watanabe, Managing Operating Officer på Solpac, säger: "Att kunna leverera lokala språklösningar till våra kunder och partners är av avgörande betydelse i dagens krävande marknad. Halcyon Software har utvecklat ett erbjudande i världsklass med sitt plattformsstöd för operativsystemen IBM i, AIX, Linux och Windows."

Halcyons nya programvara för systemhantering är helt kompatibel med "double byte character sets" (DBCS), vilket gör att användargränssnitt och dialogrutor kan utnyttjas fullt ut av japanska företag på sitt eget språk. Halcyon har utformat metoden för att konvertera sin backendprogrammering till DBCS, medan Solpac hjälpte till med översättningen.  Det är också den första plattformsoberoende lösningen som vidarebefordrar Simple Network Management Protocol (SNMP) från IBM i-plattformen på japanska för att övervaka enskilda servrar.  

"Halcyon har gjort en betydande investering i utvecklingen av en helt ny DBCD-baserad programvarulösningför systemhantering för att möta behoven hos japanska företagmed verksamhet över hela Asien och Stillahavsområdet", tillägger Lorraine Cousins, Managing Director för Halcyon Software. "Vi är glada över att samarbeta med Solpac för att lansera denna unika lösning som gör det möjligt för japanska användare att övervaka viktiga affärsapplikationer och minska driftskostnaderna."

Den nya programvarantestasnu på kunder över hela Japan, som redan berömmer de moderna användargränssnitten och specialmallar för övervakning av ERP-affärssystem (Enterprise Resource Planning) som t.ex. JD Edwards, Infor och SAP.  

Halcyon Software kommer att samarbeta med Solpac på IBM Intermediate System User Conference (iSUC) 2012 i Sendai, Japan, den 7 november. Konferensenhar temat "Innovation - in i framtiden" och kommer att vara ett idealiskt forum för att lansera Halcyon Softwares nya DBCS-övervakningsverktyg till japanska IBM-användare.

Om Halcyon Software Ltd

Halcyon Software är en global ledare inom programvarulösningar för systemhantering av multiplattformar som minskar komplexiteten och kostnaden för övervakningen av viktiga affärssystem, core-applikationer och processer.  De stöder IBM:s företagssystem, däribland plattformarnaIBM® i,AIX®,Windows® och Linux®.  Halcyons lösningar används av stora multinationella företag, privata och offentliga datacentra samt små till medelstora organisationer över hela världen för att säkerställa att viktiga IT-system, affärsapplikationer och företagstjänster är tillgängliga dygnet runt.  Med regionala kontor i Peterborough (Storbritannien), Philadelphia (USA) och Melbourne (Australien), har Halcyon också ett världsomspännande nätverk av partners och distributörer som betjänar Europa, Amerika och Asien samt Stillahavsområdet.  Mer information hittar du på http://www.halcyonsoftware.com

Carole Chandler, Halcyon Software, Tel: +44(0)1733-234995, E-post: carole.chandler@halcyonsoftware.com

Paul Jennings, PJMC Limited, Tel: +44(0)1926-312886, E-post: info@pjmc.com

SOURCE Halcyon Software