HostelBookers erbjuder prisvärda, eleganta alternativ för resenärer som söker stil till låga priser

Aug 08, 2012, 03:00 ET from HostelBookers.com

LONDON, August 8, 2012 /PRNewswire/ --

se.HostelBookers.com, den internationella specialisten på budgetboende, har lanserat en samling lyxvandrarhem som erbjuder smakfull inredning, eleganta salonger, trendiga hustak och oväntade, lyxiga extravaganser - samtliga belägna i några av världens mest eftertraktade resmål. De vänder upp och ner på konceptet med traditionella vandrarhem. Fastigheterna ger en känsla av "lyx" för resenärer som söker prisvärda alternativ men inte ge efter på stil. Förutom badrum och luftkonditionering erbjuder förvånansvärt många av vandrarhemmen också plattskärms-TV på rummet, gratis Wi-Fi och frukost, med priser från endast 99 kronor per person och natt.

Förutom att ha lägen som konkurrerar med några av de bästa hotellen i världen, erbjuder Hostelbookers lyxalternativ också autentiska upplevelser - vissa fastigheter inryms i historiskt betydelsefulla byggnader. Till exempel ligger Blue Hostel i ett gammalt kloster i Rom och Maverick Hostel är beläget på en kunglig herrgård som byggdes av Habsburgdynastin. Gäster på Palmers Lodge Swiss Cottage kan njuta av denna viktorianska, kulturminnesmärkta byggnad, som nyligen restaurerats till originalskick för att erbjuda den internationella resenären alla de faciliteter som förväntas finnas på de allra bästa vandrarhemmen i London.

För personer med en modern estetisk smak finns ett Oops! Hostel i Paris som är internationellt erkänt för sin blandning av modern komfort och djärv design. I hjärtat av Istanbul kan gäster på det stilfulla #bunk ta en drink i baren på takterassen eller koppla av på solterrassen med jacuzzi. I salongen på gatuplan kan gästerna njuta av nattlivet med DJ och dans.

Vandrarhem i denna unika lyxsamling sträcker sig över hela världen från Kina och Australien till Europa och Nord- och Sydamerika. För en fullständig lista, besök:

http://se.hostelbookers.com/luxury-hostel/

Kontakt: Giovanna Gentile, tel: +44(0)20-7440-4931, giovanna.gentile@hostelbookers.com

SOURCE HostelBookers.com