Introductie PORON(R) SlimGrip(TM) foam

Jul 01, 2013, 03:00 ET from Rogers Corporation

-- Samendrukbaar, compatibel en betrouwbaar

WOODSTOCK, Connecticut, 1 juli 2013 /PRNewswire/ -- PORON® SlimGrip™ foam past altijd, óók bij weinig beschikbare ruimte en wanneer de presentatie belangrijk is. De SlimGrip foam is het zachtste materiaal dat Rogers tot nu toe ooit geproduceerd heeft. Het materiaal heeft een initiële dikte van 0,5 mm en kan in gaten dringen van minder dan 0,05 mm. Hiermee wordt alle loze ruimte opgevuld.

(Foto:  http://photos.prnewswire.com/prnh/20130701/NE40093 )

Ten opzichte van vergelijkbaar materiaal heeft SlimGrip foam slechts een derde van de kracht nodig om een dikte van 0,05 mm te bereiken, en toch behoudt het zijn uitstekende veerkrachtige eigenschappen. Dat betekent dat er minder nodig is voor meer prestatie. Daarnaast is dit materiaal 50% effectiever in het insluiten van stof dan vergelijkbaar materiaal, waardoor de integriteit van presentaties wordt behouden.

SlimGrip foam wordt geleverd op een verwijderbare PET-folie van 0,05 mm. Als de PET-folie wordt verwijderd, geeft dit een kleverig oppervlakte bloot zonder onsamendrukbare lagen. De kleverige oppervlakte kan uitkomst bieden in de tijdelijke plaatsing van pakkingen voor vereenvoudiging van productie. Dankzij de ongelooflijke samendrukbaarheid, de uitstekende weerstand tegen drukvervorming en de betrouwbare insluiting van stof, is SlimGrip foam een waardevolle toevoeging aan de PORON-productlijn.

Voor meer informatie over urethanen van PORON: www.rogerscorp.com/slimgrip.

Contact voor de media:
Hal Wayman
29 Industrial Park Drive
Binghamton, NY 13905
T: 1-800-935-2940
F: 1-607-786-8120

SOURCE Rogers CorporationRELATED LINKS

http://www.rogerscorp.com/slimgrip