JJsHouse.com erbjuder stora rabatter på sin Balklänningskollektion 2013

Mar 16, 2013, 06:27 ET from JJ's House

HONG KONG, 16 mars 2013 /PRNewswire/ -- JJ's House, som specialiserar sig på festklänningar för olika tillfällen, lanserade nyligen sin balklänningskollektion för 2013.

Sedan 2011 har JJ's House sålt eleganta balklänningar till överkomliga priser. I år har JJ's House fått ett stort genombrott genom att införliva mängder av trendiga detaljer som man hämtat från sin Bröllopsklänningskollektion vår/sommar 2013. Några exempel är snygga men okonventionella skärningar, användningen av milda färger och vackra hellånga modeller. Bland dessa oräkneliga modeller på balklänningar, med allt från vintage och modern hippie till mogen och elegant, kommer alla unga tjejer definitivt att kunna hitta just sin favoritbalklänning på JJsHouse.com.

"Axelbandslösa klänningar i milda färger är väldigt populära i år, eftersom de stämmer in på modetrenden som är "enkel, begåvad och realistisk"," säger Michael Jones, chefsdesigner på JJ's House. "Vi hoppas kunna erbjuda våra kunder balklänningar som är både iögonenfallande och moderiktiga."

Enligt Jennifer Nicole, VD på JJ's House, har man gjort två stora förändringar i år för att förbättra den service man erbjuder. Den ena är att man har omorganiserat sina designteam. Genom att omorganisera designavdelningen tydliggör JJ's House sin avsikt att tillverka ett ännu bredare urval av klänningar.

"Förutom förändringar på designavdelningen är vi dessutom mycket noggrannare med materialen vi använder. Vi är medvetna om att det bästa vi kan göra för våra kunder är att erbjuda dem klänningar av hög kvalitet till lägre priser", säger Jennifer Nicole. "Vi är övertygade om att de balklänningar vi säljer har den högsta kvaliteten av alla klänningar i samma prisklass som säljs i vår bransch."

Med sitt motto "Your fashion, our passion", sätter JJ's House kunderna först. JJ's House garanterar att alla beställningar levereras inom 14 dagar efter genomförd beställning. Återbetalning kan begäras om storleksskillnaden är större än en tum.

JJ's House startades 2007 och är redan ett ledande internationellt handelsföretag, baserat i Kina, som specialiserat sig på damkläder och erbjuder plagg av hög kvalitet, från solklänningar till formella bröllopsklänningar.

För närvarande är hälften av balklänningarna nedsatta med mellan 35% och 75% , vilket kan ge en besparing på upp till 450 dollar på ett enda inköp. Mer information om produkter och priser finns på JJsHouse.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Sherry Sun
+85281990571
sherry@jjshouse.com

SOURCE JJ's HouseRELATED LINKS

http://www.jjshouse.com