Monster Jam i triumfartad återkomst till Stockholm på Friends Arena i november

Feb 20, 2013, 08:04 ET from Feld Motor Sports

AURORA, Illinois, 20 februari 2013 /PRNewswire/ -- Feld Motor Sports® annonserade idag att man kommer tillbaka till Stockholm, Sverige för första gången på tre år, för att uppträda på en arena i fullstorlek. Friends Arena är platsen för detta evenemang i världsklass, som går av stapeln den 9 november. Biljetterna till Monster Jam släpps den 22 februari. Monster Jam har varit otroligt populärt i Sverige tidigare och sålde ut Ullevi i Göteborg 2012, förutom de många lyckade evenemangen i Stockholm fram till 2003. 

"Vi ser fram emot att Monster Jam hålls hos oss för första gången", säger Thomas Perslund, VD för Friends Arena. "Vår arena erbjuder fantastiska möjligheter, inte bara på grund av storleken utan även för den goda sikten och taket, som kommer att maxa publikens upplevelse. Vi är jätteglada att kunna erbjuda detta spektakulära familjeevenemang."

Monster Jam har utökat i hela världen och fortsätter att besöka nya platser. Man annonserade nyligen sin första show i Abu Dhabi, huvudstad i Förenade Aramemiraten. Evenemanget i Stockholm utlovar en fartfylld, våghalsig, häftig upplevelse med publikfavoriter som Grave Digger®, Monster Mutt® Rottweiler, El Toro Loco®, Superman, Spider-Man, Iron Man med flera.

"Monster Jam är en show för hela familjen och vi är glada att få återvända till Stockholm och visa upp oss på Sveriges nya nationalarena. Feld Motor Sports är stolta över sina shower och Friends Arena är en arena som – med sin storlek och kapacitet – definitivt kan ge publiken den fulländade superdynamiska upplevelse som Monster Jam handlar om", sa Feld Motor Sports internationella vice-VD Magnus Danielsson.

Monster Jam är en av de mest spännande typerna av familjeunderhållning, med fyra meter höga, fem ton tunga monstertruckar. Föreställningens stjärnor är de största artisterna på fyra hjul: monstertruckarna. Dessa otroliga maskiner håller publiken på helspänn när de kör på kapp och river upp en specialdesignad bana med olika hinder att ta sig över - eller köra rakt igenom.  Monster Jam lockar över 4 miljoner åskådare om året till 135 olika platser, med över 350 shower.

Fler datum för internationella Monster Jam-shower under 2013 kommer att annonseras inom kort.

För mer information om Monster Jam, logga in på www.MonsterJam.com.  Uppdateringar kommer att publiceras under hela helgen på Facebook.com/MJOnline och Twitter.com/MonsterJam.

Om Feld Motor Sports®

Feld Motor Sports, Inc. är världsledande inom motorsportunderhållning särskilt anpassad för arenor.  Feld Motor Sports arrangerar bland annat Advance Auto Parts Monster Jam®, International Monster Jam, Monster Energy Supercross, AMSOIL Arenacross och Nuclear Cowboyz®.  Feld Motor Sports ingår i Feld Entertainment, världens största familjeunderhållningsarrangör.  För mer information om Feld Entertainment, besök www.feldentertainment.com.

SOURCE Feld Motor SportsRELATED LINKS

http://www.MonsterJam.com