Paul Mikkelsen utsedd till VD för Aptilo Networks

May 28, 2015, 02:00 ET from Aptilo Networks AB

STOCKHOLM, May 28, 2015 /PRNewswire/ --

Paul Mikkelsen har utsetts till VD för Aptilo Networks. Aptilo är världsledande inom system för att hantera operatörers publika Wi-Fi tjänster. Paul har tidigare verkat som vice VD inom bolaget och efterträder nu Torbjörn Wård som avlidit efter att ha utkämpat en kort och tapper kamp mot cancer.

     (Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120910/559670 )

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150527/747434 )

- Som en av grundarna av Aptilo och med sina många år på Ericsson har Paul en gedigen erfarenhet av den internationella telekommarknaden. Vi ser fram emot Aptilos fortsatta framgångar under hans starka ledning, säger Jarle Gundersen, styrelseordförande i Aptilo Networks.

Paul Mikkelsen är en av grundarna till Aptilo och har mer än 25 års erfarenhet av telekommunikation och IT på den internationella marknaden. Innan Aptilo arbetade Paul bland annat i olika chefspositioner hos Ericsson inom försäljning och finans placerad vid Ericssons huvudkontor i Stockholm och i Asien.

 


Om Aptilo Networks
Aptilo Networks är en ledande aktör inom system för hantering av operatörers datatjänster med avancerade funktioner för att kontrollera tillgång till Internet, styra användarupplevelsen och ta betalt. Aptilo Service Management Platform™ (SMP) har förintegrerade funktioner för att maximera funktionalitet och snabba driftsättningar, och samtidigt minimera påverkan på befintliga system. Med over 100 operatörskunder i mer än 70 länder, har Aptilo blivit världsledande inom hantering av storskaliga Wi-Fi hotspots, samt avlastning av operatörers 3G/4G datatjänster till Wi-Fi och är en kritisk komponent i så kallad Wi-Fi Calling (Voice over Wi-Fi). För ytterligare information, se http://www.aptilo.com

SOURCE Aptilo Networks AB