Penclic lanserar ett unikt tangentbord somkombinerar modern svensk design med komfort

Aug 21, 2012, 03:00 ET from Penclic AB

STOCKHOLM, August 21, 2012 /PRNewswire/ --

Nu lanserar Penclic ett nytt minitangentbord som följer upp den tidigare ergonomiska datormusen. Penclic vill erbjuda en tilltalande design tillsammans med ergonomiska fördelar som passar den moderna människan.

Penclic Mini Keyboard kommer att finnas i butik i juni.

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120821/554801 )

Tangentbordet har designats i syfte att ge användaren ett estetiskt tilltalande tangentbord som också ger god ergonomi, funktionalitet, samt komfort. Det är ett slimmat tangentbord med låg profil, endast 5 mm, vilket gör det både smidigt och förebygger förslitningsskador. Storleken gör även att användaren får mer plats över på sin arbetsplats.

  • Med Penclics minitangentbord är mitt överbelamrade skrivbord nu hanterbart. Tangentbordet är skönt att jobba med, litet och smidigt och när jag behöver skrivbordet till annat så läger jag bara undan det, säger Tomas Wikander, Entreprenadingenjör på NCC.

De låga Quite-touch tangenterna är normalstora och har bra respons som ger användaren ett bekvämt och lätt användande.

De behagliga färgerna gör tangentbordet lika bekvämt för användarens ögon som dess fingrar. Minitangentbordet ger ett ljust intryck som matchar färgerna på din datorskärm, vilket ger något som på fackspråk kallas synergonomi.

Om Penclic:

Penclic är ett svenskt företag som kombinerar den senaste tekniken med snygg formgivning och ergonomisk design. Våra produkter gör ditt arbete vid datorn både mer funktionellt och mer effektivt. Vi satsar alltid på hållbarhet, kvalitet och omsorg. På så sätt får du hjälpmedel som är lika professionella och nytänkande som du själv.

För mer information, +46-(0)8-544-98-995, http://www.penclic.se

SOURCE Penclic AB