SUSE är den mest använda leverantören av Linux-baserade företagslösningar i molnet

Aug 01, 2012, 11:10 ET from SUSE

- antalet tjänsteleverantörer i SUSEs ekosystem för företag med Linusbaserade publika moln passerar 20

NUREMBERG, Tyskland, 1 augusti 2012 /PRNewswire/ – SUSE® hjälper nu mer än 20 av de största globala molntjänstföretagen att växa snabbare genom att leverera den plattform som över 15 000 företag i hela världen förlitar sig på for sina företagskritiska databehov. SUSE Cloud Provider Program är unikt i sin bransch eftersom det erbjuder flexibiliteten att kunna specialanpassa lösningar för de många olika affärsmodeller för molntjänstföretag som växer fram. I programmet ingår möjligheten till differentierad prissättning perfekt för leverans av datatjänster som tillhandahålls vid behov – molnanpassade verktyg som underlättar installation och drift av arbetsuppgifter i molnet, samt ett antal olika stödfunktioner för företag.  

Sedan lanseringen 2010 har SUSE Cloud Provider Program hjälpt företag som Amazon Web Services, 1&1, Dell, Fujitsu, IBM, Intel, Tencent, SHI, SGI, Verizon och Vodacom Business att erbjuda kunder i alla storlekar möjligheten att köra SUSE Linux Enterprise Server genom en problemfri, utnyttjandebaserad köpupplevelse med ett brett utbud av stödfunktioner.

Det senaste tillskottet av Windows Azure till SUSEs Cloud Provider Program visar att SUSE förstärker sin position som standardvalet för de Linus-baserade företagssystem som erbjuds av molntjänstföretagen. Dessutom, med över 9 200 certified applications från över 1 800 oberoende programvaruleverantörer fortsätter SUSE att erbjuda det bredaste utbudet av applikationer bland Linux-plattformarna, för att erbjuda tjänsteleverantörernas kunder största möjliga flexibilitet när det gäller var de väljer att köra sina applikationer – på företaget eller i molnet.

"SHI Cloud är en logisk, transparent utökning av en organisations infrastruktur som inte kräver att man byter ut befintliga system" sa Henry Fastert, chefstekniker och managing partner för Enterprise Solution Services på SHI. "Det är därför SHI har valt att arbeta med partners som använder öppna standarder och har spetskompetens inom branschen, som SUSE, för att hjälpa våra kunder att utnyttja den bästa teknologi som finns tillgänglig i branschen till att bygga unika moln som stödjer behoven inom deras verksamheter."

SUSE erbjuder även verktyg som gör det lättare att utveckla och använda molntjänster. SUSE Studio är ett verktyg som gör det lätt att skapa optimerade Linus-baserade systembilder och hantera applikationer inom SUSE med bara några få musklick. Via SUSEs Cloud Provider Program kan våra samarbetspartners erbjuda sina kunder SUSE Studio så att de själva kan skapa och distribuera applikationer i molnet på bara några minuter. SUSE gör det också möjligt för sina samarbetspartners att erbjuda egna versioner av SUSE Studio inom sina egna moln, något som ytterligare särskiljer deras tjänsteerbjudande.

"På den mycket konkurrensutsatta cloud computing-marknaden söker tjänsteleverantörerna efter varje fördel, för att kunna erbjuda sina kunder maximal flexibilitet och avkastning på sin investering" sa Doug Jarvis, marknadschef för molntjänster, SUSE. "Både licensmodellen som används för SUSE Linux Enterprises produktportfölj och verktyg som SUSE Studio är framtagna för att passa molnbaserade affärsmodeller, vilket gör det lätt för tjänsteleverantörerna att leverera kundanpassade Linux-baserade molntjänster med företagsmässiga serviceavtal."

SUSEs syn på privata, publika och hybrid-moln

Mer än 15 000 kunder förlitar sig på SUSE när det gäller leverans av anpassningsbara, Linux-baserade lösningar med öppen källkod som är enkla att installera, säkra och avsedda för företagsbruk. SUSE använder idag sina 20 years of success inom kommersiell företagsanpassad programvara med öppen källkod för att utveckla och leverera en produktportfölj med molnlösningar som är enkla att installera, säkra och avsedda för företagsbruk. Detta inkluderar en fortsatt utbyggnad av det framgångsrika Cloud Provider Program samt att leverera branschens första verksamhetsklara, OpenStack-baserade, infrastrukturlösning för privata moln, som för närvarande finns tillgänglig i beta-version.

Medlemmar i SUSE Cloud Provider Program återfinns på http://www.suse.com/partners/cloud-service-providers/cloud-pavilion/.

Besök http://www.suse.com/partners/cloud-service-providers/program/ för information om hur man blir medlem i SUSE Cloud Provider Program.

Om SUSE

SUSE, en pionjär inom programvara med öppen källkod, tillhandahåller pålitliga interoperabla Linux- och molnbaserade infrastrukturlösningar som ger företag ökad kontroll och flexibilitet. Mer än 20 års ingenjörskompetens, exceptionell service och ett oöverträffat ekosystem för samarbetspartners driver de produkter och tjänster som hjälper våra kunder att hantera komplexitet, minska kostnader och säkert leverera verksamhetskritiska tjänster. De långvariga relationer som vi bygger gör det möjligt för oss att utforma och leverera de smartare lösningar som de behöver för att lyckas—idag och imorgon. För mer information, besök oss på www.suse.com

Copyright © 2012 Novell, Inc. Med ensamrätt. SUSE är ett registrerat varumärke som tillhör Novell Inc. i USA och andra länder. Alla varumärken från tredje part tillhör respektive ägare.

SOURCE SUSERELATED LINKS

http://www.suse.com